Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Ce a făcut pisoiul Enzo

Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Ce a făcut pisoiul Enzo
În familia Anamariei Prodan toată lumea știe ce să facă și nimeni nu greșește. Acum, pisoiul sfinx Enzo a trecut la alt nivel.

Recent, Anamaria Prodan le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cu ce se ocupă pisoiul Enzo.

Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Ce a făcut pisoiul Enzo

Sexy impresara a postat recent un filmuleț pe contul său de Instagram în care le-a arătat tuturor ce pisoi deștept are. Ce a mai făcut pisoiul Enzo de data asta? A învățat să facă pipi la toaletă. Vedeta a fost extrem de fericită și a spus că mai are un lucru de făcut pentru ca totul să fie ca la carte: să-l învețe pe patruped cum se trage apa.

„Cine are cel mai deștept motănel de pe mapamond? Noi!Bravo, mami, bravo. Pipi la toaletă se face. Ca băieții frumoși și mici. Sau mari? Trebuie să te învețe mami să tragi apa”, a spus amuzată Anamaria.

Povestea lui Enzo

Anamaria Prodan a intrat în posesia lui Enzo acum doi ani. Totul s-a întâmplat după ce aceasta a văzut la televizor un invitat care vorbea despre rasa de pisici sfinx. A făcut rost de numărul de telefon și a mers la crescătorie. Deși acesteia nu-i plăceau pisicile, când l-a văzut, a simțit că este al ei pentru totdeauna.

„Nu știu dacă în afară de câinii mei am iubit vreodată pe cineva cum iubesc arătarea asta”

”N-am apucat să intru că direct a sărit pe mine. Mi-a stat inima, am crezut că mor. Cu ghearele stătea agățată de cămașă. Am dat-o jos și iar în păr direct. Se ținea de mine de toate hainele. Am plătit pisica, am plecat cu ea în mașină, din momentul ala a fost nedezlipită de mine.

Deci nu știu dacă în afară de câinii mei am iubit vreodată pe cineva cum iubesc arătarea asta.”, a spus Anamaria cu ceva timp în urmă, la reality show-ul de la Antena Stars: ”Prodanca și Reghe – Prețul succesului”. Iar un pui dintr-o asemenea rasă costă, spun specialiștii între 500-2000 de euro.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre