Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, imagini de infarct din cușeta trenului. Artista s-a dezbrăcat de haine și inhibiții

Anca Țurcașiu, imagini de infarct din cușeta trenului. Artista s-a dezbrăcat de haine și inhibiții
Anca Țurcașiu e un reper de frumusețe și îngrijire, chiar dacă a trecut de 50 de ani. Artista e naturală și susține că secretul „tinereții fără bătrânețe” constă într-un gest banal.

E deja soacră mare, inevitabil va deveni bunică. Dar asta nu o oprește să facă aparții sexy, năucitoare pe rețelele sociale și în public. Ultimele postări au incendiat internetul. Anca Țurcașiu s-a fotografiat „într-un mare fel” în tren.

Anca Țurcașiu are un corp cum rar o întâlnești la femeile de vârsta ei. În vară s-a filmat cu telefonul plimbându-se pe marginea piscinei. Toată lumea a putut vedea cât de tonifiată și slabă adevărul este că Anca Țurcașiu nu ratează niciun moment să facă mici exerciții de tonifiere. Fie că e acasă, fie că e la plajă, iubita câtăreață face câteva mișcări de bicicletă sau ridicări de picioare care să-i antreneze mușchii abdominali. Din clipurile postate de aceasta pe tik tok e clar că are o educație vastă în sport și știe să execute corect mișcările, dar și cum să accelereze eficiența lor cu mici greutăți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)


Artista a petrecut Paștele în Maramureș, unde a avut parte și de o experiență interesantă: a practicat olăritul, alături de un artist ceramist. La plecarea spre casă, a călătorit cu trenul. Artista și-a luat cușetă single, și nu a ratat momentul să se fotografieze, sexy, în lenjeria intimă dantelată.

Anca Țurcașiu s-a fotografiat în neglijeu în tren

Imaginea  a fost ștearsă la scurt timp după ce a fost distribuită. Dar și așa, a adunat câteva sute de like-uri înainte de a fi eliminată de cântăreață. La 52 de ani, Anca  este într-o formă fizică excelentă și impresionează la fiecare apariție în public.

Care sunt planurile Ancăi Țurcașiu după divorț

La trei ani de la divorț, deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Anca Țurcașiu  nu se grăbește să se recăsătorească.

„De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva”, spunea Anca Turcasiu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre