Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam a luat-o pe urmele Danielei Crudu. Are deja fixat locul și tariful

Anda Adam a luat-o pe urmele Danielei Crudu. Are deja fixat locul și tariful
Anda Adam și-a surprins fanii cu vestea pe care le-a dat-o recent. Cântăreața a călcat pe urmele Danielei Crudu, Loredana Chivu, Ema Karter. Face bani din Only Fans.

De acum încolo, nu doar Daniela Crudu își va arăta frumusețea pe Only Fans, ci și Anda Adam. Desigur, vestea i-a șocat pe fanii cântăreței, pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Să fie oare Anda Adam cu buzunarul gol și a adoptat această soluție pentru a umple conturile? Nimeni nu poate ști ce s-a întâmplat cu vedeta, dar postarea ei de pe contul de socializare spune totul. Vedeta și-a făcut cont pe platforma unde oricine dorește să le vadă pe frumoasele vedete trebuie să scoată bani din buzunar.

Există și un tarif

Astfel, postările Andei Adam pot fi văzute dacă se vor plăti 10 dolari pe lună. La prima vedere suma pare foarte mică, dar ținând cont de faptul că sunt foarte mulți care vor să o vadă pe artistă, e lesne de înțeles că banii vor curge. Iar multe dintre vedete au recunoscut că această platformă le aduce lunar o sumă considerabilă în buzunar.

Desigur, Anda nu a renunțat la ce știe să facă cel mai bine, adică să cânte. Doar că în ultima perioadă aparițiile la televizor sunt din ce în ce mai rare, ca și concertele. Ținând cont de faptul că Anda și soțul său apar fericiți împreună în fotografii, e lesne de înțeles că partenerul de viață n-a fost deranjat deloc de decizia vedetei de a-și face cont pe Only Fans, o platformă pe cât de vizionată de unii, pe atât de controversată de alții.

Zece dolari dacă vreți să vedeți ce postează Anda

De ce a luat soțul numele de familiei al Andei

Un alt lucru pe care mulți nu l-au înțeles este de ce Joseph a luat numele Andei Adam și nu invers. Cu ceva timp în urmă, Anda spunea că soțul și-a început cariera ca actor, iar numele Adam are o mai mare rezonanță. Și, în plus, se potrivește bine cu Joseph. „Suntem un cuplu modern. Nu păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Anda este o persoană cunoscută și am decis să iau numele ei. Merge bine cu Joseph”, a declarat și Joseph Adam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre