Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam s-a tunat pentru Aquaman de România. Foto de senzație!

Anda Adam s-a tunat pentru Aquaman de România. Foto de senzație!
Anda Adam e de nerecunoscut. Artista și-a făcut o schimbare majoră în cabinetul medicului estetician.

Cântăreața și-a făcut un tunning de zile mari. Anda Adam dorește să fie tot mai sexy, dar și tot mai departe de natural, de când s-a cuplat cu un milionar.

Artista și-a dorit proporții mai mari în ceea ce privește buzele și a ajuns să o bată la acest capitol chiar și pe Bianca Drăgușanu.

Imaginile cu „noua gură senzuală” din showbiz sunt grăitoare.

Potrivit medicilor esteticieni, pentru a ajunge la o astfel de mărire de buze sunt necesare mai multe intervenții (n. înțepături) cu acid hialuronic.

Anda Adam a divorțat de soțul ei, Sorin Nicolescu

Divorțul dintre Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, cu care are o fetiță superbă pe nume Evelin, a uimit. A fost un eveniment neașteptat și ținut secret pentru foarte mult timp.

Totodată, fostul soț a avut cuvinte frumoase la adresa artistei, dând exemplu de maturitate și decență.

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!’, a declarat Sorin Niculescu.

„Anda merită tot ce își dorește”

Declarațiile fostului soț au continuat în aceeași notă:

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a spus fostul soț al vedetei.

Acum se iubește cu Aquaman de România

Anda Adam s-a cuplat cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci, un milionar originar din Arad care are și el un divorț la activ, cât și un copil din acea căsătorie.

Fanii artistei l-au poreclit imediat pe noul iubit „Aquaman de România”, Yosif fiind un tip musculos și cu trăsături asemănătoare cu cele ale actorului Jason Momoa.

Aquaman (Jason Momoa)

Iubitul cu mușchi a plimbat-o pe interpreta hit-ului anilor 90 „Nu mă uita” prin tot felul de vacanțe de lux.

În vară, cei doi au fost văzuți în Mykonos, Grecia, o insulă supranumită „insula milionarilor”, fiind frecventată de oameni foarte bogați și de celebrități de talie mondială.

În galeria foto de mai jos puteți vedea cum s-au răsfățat cei doi porumbei în vacanța de lux:

S-au logodit! Artista a arătat inelul!

În cadrul ediției de joi seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a făcut marele anunț: a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci.

“Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun voilà!”, și-a prezentat Anda povestea.

Cum jurații s-au arătat dezamăgiți că este vorba doar despre o poveste, Anda a confirmat că cererea în căsătorie a venit și în realitate, de la iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci.

”Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam, lăsând pe toată lumea fără cuvinte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre