Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra face pe misterioasa. Nu s-a hotărât încă dacă să spună sau nu adevărul

Andra face pe misterioasa. Nu s-a hotărât încă dacă să spună sau nu adevărul
Andra are un secret și face pe misterioasa. Cântăreața nu știe dacă să spună adevărul sau nu.

Andra face pe misterioasa. Ea și. Cătălin Măruță au doi copii frumoși, pe Eva ( 5 ani) și pe David, în vârstă de 10 ani. Practic la fiecare cinci ani au făcut un copil. Ultimele apariții ale artistei au pus fanii pe gânduri. Andra a recunoscut de curând că a luat în greutate în timpul pandemiei, mai ales că au fost sălile închise. La vremea respectivă, Andra a lămurit situația, căci fanii au crezut că este însărcinată. Vedeta a povestit că încearcă să rezolve problema prin sport acasă, dar și prin dietă și mese regulate. 

„Am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate. Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept. Sunt binedispusă cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și o energie foarte bună. Deși, după perioada de Covid, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, spunea Andra în urmă cu câteva săptămâni. 

Andra face pe misterioasa. E sau nu gravidă? 

Sursă foto / Wowbiz

La semifinala din weekend a emisiunii „Românii au talent” însă, Andra a purtat două rochii frumoase, potrivite pentru ocazie. Fanii însă au observat că vedetei i se vedea burtica crescută sub rochie și așa au început speculațiile. Internauții cred că Andra așteaptă cel de-al treilea copil cu Măruță. 

Iar gândul acesta nu este chiar absurd, ținând cont că diferența de vârstă dintre David și Eva este de 5 ani. Astfel, fanii se gândesc că ar putea fi momentul în care Andra să vină cu vestea bună și să justifice burtica crescută.  Cântăreața însă nu a dat nicio explicație, cum a făcut în urmă cu aproape o lună când a dat vina pe lipsa sportului. Totul rămâne momentan un mister, până la proba contrarie, bineînțeles. 

Foto: Instagram 

Marius Elisei a găsit strada fericirii. Replica Oanei Roman

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre