Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca are un punct slab la capitolul sănătate. Ar putea avea probleme mari mai târziu

Andreea Esca are un punct slab la capitolul sănătate. Ar putea avea probleme mari mai târziu
La 50 de ani, Andreea Esca arată foarte bine și le poate da clasă oricând domnișoarelor. Prezentatoarea mănâncă natural, face mereu sport, dar există totuși ceva de care nu ține cont.

Are mare grijă de sănătatea ei, dar chiar și așa Andreea Esca nu are grijă de un organ foarte important, care se pare că uneori îi creează probleme.

Andreea Esca a recunoscut că nu consumă apă cât ar trebui, iar acest lucru ar putea ca mai târziu să-i creeze mari probleme. „Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mi bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete.

Mă consider, per total, o persoană sănătoasă. Eu cred că e foarte important sportul, mersul la sală zilnic. Și mai este foarte important să nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, încerc pe cât se poate să mănânc cât mai echilibrat”, a recunoscut prezentatoarea de la Pro TV.

Andreea Esca nu ratează nici o zi fără sport

Își face analizele frecvent

Pe de altă parte, blonda a mărturisit că are mare grijă de sănătatea ei și își face analizele regulat. „Îmi fac analize destul de des, pe cele normale le fac odată la 6-8 luni. Mamografie fac odată la doi ani maxim, pentru că deja este vârsta la care ar trebui să faci asta anual. Testul Babeș Papanicolau îl fac și pe acesta o dată pe an”, a declarat vedeta pentru Click.

Vedeta are mare grijă de imaginea sa

Vara trecută a slăbit șase kilograme

Când sunt momente în care kilogramele o iau razna, Andreea adoptă o dietă foarte ușor de ținut, adăugând în dieta zilnică salate și fructe. Așa a reușit vara trecută să dea jos șase kilograme.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a povestit Andreea Esca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre