Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, așa cum nu o știe nimeni. Și-a pus un cordon pe cap și s-a transformat într-o fată hippy

Andreea Esca, așa cum nu o știe nimeni. Și-a pus un cordon pe cap și s-a transformat într-o fată hippy
Recent, Andreea Esca și-a bucurat fanii cu o postare pe contul său de Instagram. Nimeni nu se așteptat să o vadă așa.

Andreea Esca e pusă pe șotii. Prezentatoarea de la ProTV și-a făcut o fotografie în care s-a transformat într-o superbă fată hippy.

Andreea Esca, așa cum nu o știe nimeni. Și-a pus un cordon pe cap și s-a transformat într-o fată hippy

Îi e dor de o petrecere și e gata pregătită. Andreea Esca a apărut pe Instagram așa cum nu a văzut-o nimeni. Prezentatoarea a îmbrăcat o rochiță cu steluțe colorate, iar pe cap și-a pus cordonul de la aceasta. Mai mult, s-a asortat cu o pereche de cercei rotunzi, mari și o pereche de ochelari.

La această fotografie, Andreea a scris și câteva cuvinte: “I’m a party girl till the end! Sunt gata în 5 minute pentru oricine dă o petrecere bună @veneraarapu mi-am pus cordonul ăsta în cap și am fost “hippie” #madridparty”.

Poartă de mai multe ori o haină, chiar dacă presa o critică

De altfel, este știut faptul că Andreea nu face parte din categoria vedetelor care aruncă toți banii pe haine. „Nu știu ce fac vedetele, dar eu port hainele de mai multe ori. Tocmai de aceea am mare grijă ce îmi cumpăr. Cu toate acestea, nu investesc foarte mulți bani în haine.

Cea mai mare greșeală e să îmbraci ceva ce nu te reprezintă, doar pentru că e de la un anume brand”, a declarat Andreea Esca cu ani în urmă pentru „Povestiri Adevărate”. La capitolul pantofi, aceasta adoră tocurile înalte, dar preferă încălțămintea comodă. „Pantofii sunt importanți pentru mine. Nu-mi plac cei grei, așa că un criteriu după care îi aleg este acesta: trebuie să fie ușori”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre