Pentru preparate simple și gustoase, pentru mesele principale ale zilei și nu numai, găsim inspirație cât cuprinde în bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, de unde vă propunem și această rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori.

Ingrediente pentru Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori

250 gr gălbiori

400 gr tagliatelle

200 gr bacon

30 gr alune caju

4 ardei capia, portocalii și roșii

200 gr roșii cherry

150 gr brânză brie cu ardei iute

50 gr unt

sare și piper

Mod de preparare

Mai întâi punem tagliatellele la fiert în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. Într-o tigaie topim un cub de unt și adăugăm gălbiorii împreună cu baconul tăiat cubulețe. Le amestecăm bine până se pătrund și își degajă savoarea.

Păstrăm câteva felii de bacon pentru a le prepara la cuptor între două tăvi, să devină crocante și să decorăm tagliatellele cu gălbiori cu ele.

Adăugăm ardeii curățați și tocați julien, îi lăsăm să se pătrundă ușor, apoi adăugăm roșiile cherry. Când roșiile se transformă într-un sos delicios, potrivim sosul cu sare și piper și adăugăm pastele fierte și scurse. La final, adăugăm și brânza care va înnobila gustul preparatului nostru.

Sursa: Chefi la cuțite

Ce să faci dacă ai tensiunea prea mică. Sfaturi medicale

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp