Simona Ionescu / Redactor Șef

Ceapă umplută cu carne tocată și bacon. Rețetă inedită

Ceapă umplută cu carne tocată și bacon. Rețetă inedită
Dacă vă doriți ceva deosebit, încercați această rețetă de ceapă umplută cu carne tocată și bacon. Ceapă umplută cu carne de chiftele, suculentă, aromată si exteriorul cu bacon rumen.

Chifteluțele învelite în ceapă și bacon sunt un deliciu pe care trebuie să-l încerci măcar o dată în viață. Te asigurăm că vă deveni aperitivul tău preferat și cu siguranță îți vei surprinde oaspeții în mod plăcut. Iată cum se prepară această rețetă de ceapă umplută cu carne tocată și învelită în bacon. 

Practic aceasta este o rețetă de chifteluțe făcute altfel, un adevărat deliciu culinar, care se prepară ușor. 

Ingrediente ceapă umplută cu carne tocată:

2 cepe mari;

500 gr carne de vită tocată;

felii de bacon;

1/4 cană de ceapă tocată

1/4 cană pătrunjel tocat;

1/4 cană ciuperci tocate;

1 lingură zahăr;

1 lingură ketchup;

1 lingură sos de soia;

1/4 cană pesmeți măcinați;

sos barbeque.

Mod de preparare: 

Încălziți cuptorul la 220 grade. Curățați ceapa, tăiați-o în jumate și desfaceți straturile cepei. Cele mai mari jumătăți păstrați-le pentru a forma gogoașele. Ceapa rămasă tăiați-o cubulețe.

Amestecați carnea tocată cu ciupercile, ceapa și pătrunjelul, zahărul și condimentele. Formați gogoașe astfel încât să încapă între foile de ceapă. Gogoașele le învelim cu câte trei fâșii de bacon.

Le punem la cuptor pe timp de 40 minute. Le stropim cu sosul barbeque și le mai coacem 5 minute. Poftă bună!

Foto: Facebook

Cum mâncăm sănătos cu bani puțini

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre