Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca cum nu ai mai văzut-o niciodată. Foto-șoc!

Andreea Esca cum nu ai mai văzut-o niciodată. Foto-șoc!
Acum o lună plâgeam cu Andreea Esca din cauză că este infectată cu COVID-19. Parcă a trecut o viață de atunci pentru vedeta PRO TV. Andreea Esca cum nu ai mai văzut-o niciodată

Andreea Esca pare să fi trecut cu bine peste lupta crâncenă pe care a dus-o cu noul coronavirus. Vedeta de la Pro Tv a fost surprinsă deghizată la o terasă.

Andreea Esca cum nu ai mai văzut-o niciodată

Gestul nu a fost făcut fără nici un motiv. Char de ziua ei (29 august), prezentatoarea știrilor PRO TV a primit un costum de unicorn și a decis să se îmbrace cu el și să iasă la terasă.

Imaginile au fost făcute publice chiar de Andreea Esca pe pagina personală de instagram, iar reacțiile au fanilor au început să curgă imediat.

„Eu, când sunt EU! Mulțumesc Alexia Eram pentru costum! Tare îmi place să râdem împreună!!”, a scris Andreea Esca pe Instagram, alături de fotografii.

Andreea Esca, infectată cu COVID-19

Vedeta Pro TV Andreea Esca a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a vorbit deschis într-un interviu difuzat de PRO TV, despre modul în care a ajuns în această situație și despre starea familiei sale.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu cât și unul dintre copii”, care a susținut că niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție.

Totul a pornit când a văzut că soțul ei a făcut febră foarte mare. „Am asociat simptomele cu o problemă gastrică la soțul meu”, a mărturisit vedeta PRO TV.

„M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a spus Esca. „Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a povestit ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre