Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, între ofertele de a intra în politică și conacul de la țară pentru turiști

Andreea Esca, între ofertele de a intra în politică și conacul de la țară pentru turiști
Este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România, astfel că ea însăși nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată viața ei, în linii mari, e cunoscută oricui. Se știe ce familie are. Unde își face vacanțele etc. Credeți că vrea în politică?

Andreea Esca trăiește între ofertele de a intra în politică și conacul de la țară pentru turiști. Dincolo de jobul ei de la Pro TV,  care datează de la începutul acestui post de televiziune privat, Esca se poate lăuda că are și spirit antreprenorial bun.

Așa cum Rețete și vedete a scris pe larg, vedeta deține mai multe proprietăți în satul natal al părinților, pe care le-a transformat în pensiuni, și le închiriază în regim hotelier turiștilor interesați. Acestea se găsesc în județul Cluj și sunt locul unde, ori de câte ori simte nevoia să se reîntoarcă la obârșie, merge cu drag celebra prezentatoare, alături de familia ei.

Ce decizie a luat în legătură cu Știrile Pro TV

Recent, în spațiul public au apărut discuții, lansate de un coleg de breaslă, legate de momentul în care Andreea Esca ar fi dispusă să înceteze să mai facă televiziune. Dan Negru a fost cel care a dezvăluit, recent că se fac pariuri care dintre el și Andreea Esca va renunța primul la televiziune. Vedeta de la Pro TV e hotărâtă să nu renunțe. O variantă ar fi ca Andreea Esca să se retragă la conacul de la Porumbacu și să îl gestioneze de aproape.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi oferă cea mai multă adrenalină posibilă și mie îmi place adrenalina. Sunt foarte pasionată de ce fac și nu sunt pregătită pentru antreprenoriat și nici nu știu dacă este neapărat ceva ce-mi doresc”, a dezvăluit știrista de la Pro TV într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Ciao.ro.

Andreea Esca, între ofertele de a intra în politică și conacul de la țară

Cât privește domeniul de la Porumbacu, planurile sunt de a primi în continuare, turiști care sunt interesați să-și petreacă o vacanță într-o zonă de munte. Zona e cunoscută pentru aerul curat și gastronomia deosebită. E un loc calm, unde oricine își poate aminti de vacanțele petrecute, în copilărie, la bunici.

Fiind o adevărată vedetă, ofertele de a intra în politică sunt și ele prezente în viața Andreei Esca. La fel cum spune că nu vrea să se lase de televiziune, la fel spune și despre politică. Nu e ceva ce își dorește. „Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc”, a recunoscut știrista.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre