Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin în Capri: „Plimbările în papuci, umbrite doar de flori parcă rupte din rai”

Andreea Marin în Capri: „Plimbările în papuci, umbrite doar de flori parcă rupte din rai”
Andreea Marin, iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și fiica vedetei au petrecut vacanța de vară în Capri, pe Costiera Amalfitană. A fost un motiv în plus pentru fanii Andreei să o admire și pe fiica acesteia și a lui Ștefan Bănică jr.

Andreea Marin în Capri și-a umplut timpul savurând plimbările în papuci, pe lângă flori parcă rupte din rai, după cum a mărturisit. Și a așternut o compunere despre experiența ei din vacanță.

„Iubesc dimineţile de vară blânde, când poţi privi soarele şi nu îl cauţi printre nori, apoi plimbările în papuci şi pantaloni scurţi pe cărări noi, umbrite doar de flori parcă rupte din rai, ce aşteaptă a fi descoperite, serile elegante şi vesele, mâncarea mediteraneană parfumată şi aromată, muzica italiană şi spiritul unic al insulei pe care o iubesc pe viaţă: Capri. A fost de neuitat şi această vacanţă. O scurtă, dar minunată binecuvântare”, a scris, la final de vacanţă, Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a împărtășit cu fanii săi în mai multe reprize imagini din vacanță. Și a fost generoasă: a pus mai multe fotografii cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, dar și cu fiica sa, Violeta.

Cu cine seamănă Violeta

Violeta, în vârstă de 13 ani, s-a făcut remarcată. Adolescenta e de o frumusețe aparte. Are ochi albaştri, buze pline şi păr lung. Seamănă foarte mult cu fratele ei mai mare, Alexandru Ștefan Bănică și ambii cu bunica paternă.

În Capri, cei trei au vizitat orașul, dar au explorat și apele Mării Tireniene. Andreea Marin și Violeta s-au pozat în mai multe ipostaze, semn că s-au bucurat mult de vacanța petrecută împreună.

Ce a făcut Andreea Marin în Capri

Andreea Marin a povestit că s-a întors foarte frumos bronzată din vacanța italiană.

Andreea Marin

„M-am bronzat frumos, fără să-mi fi ars pielea, deși au fost și zile pline în care am stat la plajă, am bătut insula la pas sau am ieșit pe barcă în largul mării, iar soarele, vântul și luciul apei te păcălesc, e simplu să te trezești la finalul zilei cu o insolație de mai mare frumusețea”, a mărturisit vedeta.

Sursa foto : Facebook / Andreea Marin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre