Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie i-a găsit înlocuitor lui Brad Pitt. De mult nu a mai stat cu un bărbat așa mult timp

Angelina Jolie i-a găsit înlocuitor lui Brad Pitt. De mult nu a mai stat cu un bărbat așa mult timp
În timp ce procesele lor încă sunt în desfășurare, divorțul lor, cu tot ce implică el, fiind gata să intre în Cartea Recordurilor, pentru cât de mult durează, foștii parteneri apar în public în compania altor persoane.

Cel care a fost primul care a înlocuit-o pe Jolie, a fost Pitt, el bifând, potrivit presei străine, mai multe relații. Actorul se vede acum cu Ines de Ramon. Angelina Jolie tocmai a fost surprinsă la un prânz de trei ore cu miliardarul David Mayer de Rothschild. Concluzia e simplă: timpul zboară atunci când te distrezi. Iar Angeline Jolie a petrecut trei ore întregi stând de vorbă și zâmbind cu moștenitorul miliardar David Mayer de Rothschild, în timp ce luau prânzul în Malibu, California, joi.

David Mayer de Rothschild este activist de mediu

În fotografiile obținute de Page Six, vedeta din „Maleficent”, în vârstă de 47 de ani, a fost văzută zâmbind în timp ce ieșea din localul celebru Nobu, împreună cu ecologistul britanic, în vârstă de 44 de ani. Pentru această ieșire, Jolie a purtat o rochie neagră șic, cu decupaje care îi scoteau în evidență talia. De asemenea, ea a asortat look-ul cu tocuri și ochelari de soare. Paparazzi au fotografiat-o pe vedetă în timp ce se îndrepta spre mașina ei și își dădea părul pe spate.

Angelina Jolie și David Mayer de Rothschild au râs timp de trei ore, la cină

David Mayer de Rothschild, care face parte din cea mai bogată familie din lume, părea și el extrem de bine dispus, deoarece a afișat un zâmbet și a râs împreună cu Jolie. Omul de afaceri de 1,80 metri înălțime era îmbrăcat într-o ținută casual elegantă. El a purtat o pereche de pantaloni de culoare albastru marin, o cămașă gri, un sacou, mocasini negri și șosete funky, cu dungi. Reprezentanții lui Jolie nu au răspuns imediat solicitării Page Six de a comenta dacă cei doi au ieșit în oraș pentru a discuta despre afaceri sau de plăcere.

Ambii, activiști implicați

Întâlnirea ar fi putut avea legătură cu munca, întrucât ambii au interese în domeniul activismului. Mayer de Rothschild este un susținător al ecologismului și a lucrat ca ambasador pentru Hyundai IONIQ, primul automobil construit de la zero și disponibil în mod special ca mașină cu propulsie hibridă sau electrică. Conform biografiei sale de pe Instagram, el dorește, de asemenea, să „avertizeze și să informeze oamenii despre încălzirea globală”.

Între timp, Jolie a lucrat cu refugiații timp de 20 de ani ca trimis special al Națiunilor Unite. Actrița și-a părăsit postul în decembrie 2022, dar a declarat atunci: „Voi continua să fac tot ce îmi stă în putere în anii următori pentru a sprijini refugiații și alte persoane strămutate”.

Jolie și Pitt, divorțați din 2019

În  timp ce actorul a schimbat mai multe iubite, Angelina Jolie nu a mai avut o relație serioasă, publică, de când s-a despărțit de fostul soț Brad Pitt, în 2016. Cei doi au fost declarați singuri din punct de vedere legal în 2019, dar nu au reușit să finalizeze toate detaliile divorțului lor din cauza unor probleme legate de custodie și împărțirea bunurilor.

Jolie și Pitt împart șase copii: Maddox, 21 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 16 ani, și gemenii Vivienne și Knox, de 14 ani. Este de aminti totuși că, în 2021, Jolie a fost văzută la mai multe întâlniri cu The Weeknd în Los Angeles, dar cei doi nu au confirmat niciodată o idilă și nu au mai fost văzuți împreună. Jolie a mai stârnit apoi zvonuri de întâlnire cu Paul Mescal la începutul acestui an, când au fost văzuți la o cafea, în ianuarie. Nici ei, însă, nu s-au mai întâlnit recent.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre