Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie l-a lăsat în pace pe Brad Pitt. Își îndreaptă furia spre cineva neașteptat

Angelina Jolie l-a lăsat în pace pe Brad Pitt. Își îndreaptă furia spre cineva neașteptat
De când au depus actele de divorț în 2016, Angelina și Brad Pitt sunt într-o luptă continuă. Însă acum Angelina l-a lăsat în pace pe Brad Pitt, iar furia și-a îndreptat-o către cineva neașteptat.

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost împreună timp de 12 ani, din care 2 ani căsătoriți. S-au despărțit în 2016, însă divorțul nu a fost unul care a trecut neobservat. Motivul oficial al despărțirii a fost  pus pe seama unor „diferențe ireconciliabile de caracter”, iar divorțul a fost pronunțat. A rămas însă în discuție custodia a cinci dintre cei șase copii ai lor, adică Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, dat fiind că Maddox are deja 18 ani. Recent însă, Angelina l-a lăsat în pace pe Brad Pitt, căci furia ei are o nouă țintă. 

Actrița este de neoprit, iar divorțul mai are mult până să fie finalizat. Angelina Jolie a criticat un judecător care decide asupra aranjamentelor de custodie pentru copiii ei în timpul divorțului, spunând într-un dosar în instanță că judecătorul a refuzat să le permită copiii să depună mărturie.

Angelina Jolie l-a lăsat în pace pe Brad Pitt. Are treabă cu judecătorul acum 

Actrița a încercat să-l descalifice pe judecătorul John Ouderkirk din dosarul de divorț. Jolie a declarat luni că acesta a refuzat să audă dovezile despre care ea spune că sunt relevante pentru siguranța și bunăstarea copiilor înainte de a emite o hotărâre provizorie. Documentele nu detaliază care sunt aceste dovezi. 

„Judecătorul Ouderkirk i-a negat doamnei Jolie un proces echitabil, excluzând în mod necorespunzător dovezile sale relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor, probe esențiale pentru a-și susține cazul”, se arată în documentul de la Curtea de Apel Districtuală din California.

Noua sa înregistrare spune că judecătorul „a refuzat să audă părerea adolescenților minori cu privire la experiențele, nevoile sau dorințele lor cu privire la soarta custodiei”, citând un cod din California care spune că un copil de 14 ani sau mai mare ar trebui să aibă voie să depună mărturie dacă vrea acest lucru.

Actrița a mai spus că judecătorul „nu a luat în considerare în mod adecvat” o secțiune din codul instanțelor din California, care spune că este în detrimentul interesului superior al copilului dacă custodia este acordată unei persoane cu antecedente de violență domestică. Depunerea ei nu a oferit detalii despre la ce se referea, dar avocații ei au depus un document sigilat în martie, care se presupune că oferă informații suplimentare. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Problemele și-au pus amprenta asupra lui Pepe! Ce a pățit cântărețul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre