Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia suferă de depresie? Artista are stări ciudate și spune că s-a săturat

Antonia suferă de depresie? Artista are stări ciudate și spune că s-a săturat
Mai zilele trecute, Antonia dezvăluia că se confruntă cu serioase probleme de sănătate.  Vârsta biologică a corpului ei a ajuns la 69 de ani. Stresul, nopțile nedormit, toate își spun cuvântul.

Nimeni nu poate ști exact ce o macină pe Antonia. Aparent, artista de 33 de ani duce o viață perfectă. E iubită de Alex Velea cât cuprinde, au împreună doi copii superbi, urmează nunta. Divorțul de fostul soț, italian, s-a încheiat, relațiile sunt bune, e în permanentă legătură cu fiica sa care, la separare, a fost încredințată tatălui. Mai mult, ea, Velea și băieții lor au o relație frumoasă cu fostul partener al artistei și cu noua sa iubită.

Peste toate, Antonia e o superbitate de femeie, care, dincolo de muzică face bani din contracte de publicitate. Aparent, toate acestea sunt ingredientele unei vieți fericite. Și totuși….

Antonia deprimată, confesiuni pe rețelele sociale

Antonia a postat o inimioară albă, pe fond negru. Dar și un mesaj destul de criptic. Ea a postat următorul mesaj, în limba engleză: „Nu sunt Rihanna, așa că nu-mi place cum minți… te voi bloca…” Momentan nu știm cui i-a adresat Antonia mesajul, însă, noaptea trecută, vedeta a continuat să împărtășească fanilor ei durerea prin care trece.

Iubita lui Alex Velea are o stare depresivă, așa că s-a înregistrat, monologând, lung, în limba engleză. „Lăsați-mă să vă spun… am multe sentimente amestecate în ultima vreme. Nu știu de ce. Viață, decizii, situații… vă spun că să fii adult, e greu.

Să fii părinte, e greu. Nu știu de ce împărtășesc cu voi asta. M-am săturat. Da, am multe, multe sentimente amestecate”, spune Antonia, menționând și că simte o foarte mare dezamăgire. În finalul monologului, are însă și un mesaj încurajator pentru cei care o ascultă și care, poate, ca și ea, trec prin momente grele emoțional. Trebuie să vă ridicați, să aveți încredere. Și să vă rugați. „Rugăciunile sunt un lucru extraordinar”, a mai spus Antonia.

Sursa foto / audio: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre