Simona Ionescu / Redactor Șef

Apariție frapantă: fiica Andreei Berecleanu. Studiază la Londra

Apariție frapantă: fiica Andreei Berecleanu. Studiază la Londra
Mai că nu ne vine să credem ce mare s-a făcut fiica vedetei de televiziune. Felul în care se poartă e frapant, iar ultima ieșire întrece orice așteptări.

Fiica Andreei Berecleanu studiază la Londra. Are 19 ani. Ea a avut o apariţie frapantă, într-un loc public din capitala Regatului Unit. Și a postat și imaginile pe internet. Eva Zaharescu a renunțat la inhibiții și a uimit pe toată lumea.

Tânăra în vârstă de 19 ani a publicat pe internet câteva fotografii în care apare la o piscină din Londra, într-un costum de baie portocaliu. Felul în care arată i-a surprins pe mulți. Purtând o pereche de ochelari de soare și părul strâns într-o coadă, fiica Andreei Berecleanu și-a etalat silueta perfectă. Urmăritorii ei nu s-au mai putut opri din comentarii. „Minunată”, „Superbă” au fost doar câteva dintre comentarii.

Fiica Andreei Berecleanu studiază în Londra

Eva Zaharescu este fiica pe care Andreea Berecleanu o are cu Andrei Zaharescu. Cei doi mai au împreună un fiu, Petru. În urmă cu doi ani, Eva s-a mutat la Londra pentru studii.

Este destul de activă pe rețelele sociale, unde publică adesea imagini în ținute care lasă multă piele la vedere, cu decolteuri adânci etc.  Fotografiile de acum de la piscină nu sunt primele în care fiica Andreei Berecleanu apare în costum de baie.

Andreea Berecleanu și-a găsit fericirea alături de alt bărbat

Invitată recent la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre familia ei. Celebra prezentatoare de televiziune este recăsătorită cu medicul Constantin Stan.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. (…) A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit vedeta de televiziune.

Sursa foto: Instagram

A murit cel mai iubit soț din lume, 38 de văduve au rămas în urma lui

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre