Simona Ionescu / Redactor Șef

Arestat în propria casă, Dani Mocanu a filmat primul videoclip cu șarpele. Imaginile zilei – Exclusiv

Arestat în propria casă, Dani Mocanu a filmat primul videoclip cu șarpele. Imaginile zilei – Exclusiv
Dani Mocanu a reușit să pună pe jar internetul după ce și-a lovit cu barosul mașina. A fost provocat să facă asta, dar a avut grijă să nu dea chiar cu sete, și să țintească un loc ușor de reparat – bara de protecție.

În timp ce imaginile pline de înjurături cu „distrugerea” mașinii sunt încă pe TikTok, arestat în propria casă, Dani Mocanu a filmat primul videoclip cu șarpele. El a apelat la o cunoscută artistă de petrecere, Irina Lepa, care a adus cu ea și „accesoriul” cu care face furori la evenimente, un șarpe boa.

După incidentele cu puiul de leu și căprioara, Dani Mocanu se poate alege cu noi probleme pentru rele tratamente aplicate unui animal. El și-a încolăcit șarpele în jurul corpului și a pozat și a cântat așa. Separat a mărturisit că se „… pe el de frică”.

Dani Mocanu a filmat primul videoclip în debara, cu șarpele

Dani Mocanu și Irina Lepa tocmai au lansat un videoclip filmat într-o anexă a vilei manelistului. Pentru acest lucru, încăperea a fost frumos „decorată”. A primit inclusiv o carpetă cu „Răpirea din serai” pe unul din pereți.

Atmosfera e completată de niște metraje cu paiete bătute în cuie pe zid și de o statuie aurită. Există și un tablou cu flori într-o vază, tot aurie și ea.

Dani Mocanu este arestat la domiciliu de patru luni deja, după ce pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Manelistul e acuzat de data aceasta de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice, după ce, împreună cu feratele lui, Nando, au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești. Victima lor, a ajuns în stare critică la spital, în urma loviturilor încasate de la aceștia. Au ajuns acolo la bordul Mercedesului pe care, la pariu cu George Pian, l-a „devalizat” acum două zile.

Neputând pleca de acasă, manelistul petrece destul de mult timp cu copiii săi. El profită de ocazie pentru a-i învăța pe cei mici ce este arestul la domiciliu. Și de ce vine poliția să îl caute periodic. Fiica lui Dani Mocanu i-a spus că îi place că e arestat, pentru că astfel stă mai mult cu ea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre