Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiețelul ăsta cu gura mare a ajuns vedetă radio și tv. Muncește de la 17 ani

Băiețelul ăsta cu gura mare a ajuns vedetă radio și tv. Muncește de la 17 ani
Vedetele mari spun că au muncit pe brânci ca să ajungă la acest statut. Băiețelul din fotografie a crescut fără tată și a muncit de la 17 ani. A vândut mai întâi ziare la metrou.

Multă muncă și multe studii. Acesta este secretul băiețelului cu gura mare din fotografie. De la 17 ani și-a anunțat mama că nu mai primește bani de la ea. A început să muncească pentru banii lui.

Băiețelul ăsta cu gura mare a ajuns vedetă radio și tv

Andi Moisescu (Alexandru) este, incontestabil, o vedetă de radio și tv. Are și propriul studio unde își înregistrează emisiunile proprii pe platforma lui. Are 48 de ani și intră în casele noastre de 31 de ani.

1,4 milioane de persoane îl urmăresc pe Internet pentru că vine cu subiecte de calitate, are umor și o inteligență sclipitoare.

Să știți că mereu a fost așa. A fost elev și student de 10. În 1990, la 17 ani, Andi Moisescu vindea ziare la metrou și și-a anunțat mama că nu mai primește bani de la ea.

A împlinit 18 ani în direct, la Unifan Radio, unde era angajat de 6 luni. Era pasionat de muzică și la petrecerile din liceu punea muzică. La Radio Unifan, a intrat în urma unui concurs. Lucra la radio și lua note de 10 la Facultatea de Matematică și Informatică, la Universitatea București.

Din radio, unde a fost peste tot realizator de programe, a plecat în 1996, după ce a fost o perioadă director la PRO FM (la 24 de ani).

Andi Moisescu, vedetă la televiziune

Așadar, Andi Moisescu avea 24 de ani când a vrut să evoleze. „Mi se tot făcea propunerea asta. Eram pur și simplu înspăimântat de ideea că o să mă și văd, în condițiile în care mă obișnuisem doar să mă aud. Cert e că până la urmă, într-un moment de rătăcire cred, am cedat și m-am dus să dau probă pentru Ora 7, Bună dimineața.

Am fost atât de speriat de actul ăsta de curaj, încât n-am îndrăznit să mărturisesc nimănui ceea ce urma să fac. Am zis doar fie ce-o fi! și m-am aruncat”, a povestit Andi Moisescu.

De-a lungul timpului, el a realizat emisiuni de succes: Ora 7 Bună Dimineaţa, Te uiţi şi câştigi, Dăruieşti şi Câştigi, Marcă Înregistrată, Teo & Andi, Apropo Tv, Românii au talent, Pe bune?!

Andi Moisescu lucrează și acasă. Are propriul studio

Vedeta a crescut fără tată

Este un subiect despre care nu discută. El și fratele lui mai mic, Tudor, au fost crescuți de către mamă și bunicii din partea maternă.

Cei doi frați dețin acum compania Red Spike SRL (ce se ocupă, printre altele, de Apropo TV, cea mai titrată emisiune din România de publicitate și advertising).

Tatăl lui Andi Moisescu a fost regizor de film și își lua baiatul cu el la filmări. Când Andi avea doar patru ani și jumătate, mama sa a adus pe lume un frate, pe Tudor. A fost momentul când tatăl lor a decis să își părăsească soția și copiii. Băieții au crescut frumos, cu mama și bunicii materni și au prins dragoste față de matematică și logică.

Unchiul lui Andi, fratele mamei sale, era profesor de matematică si preda aceasta materie la un liceu de top. Cu el, Andi Moisescu făcea mereu cele mai ciudate și complicate exerciții.

Andi și Tudor au avut aceeași învățătoare și aceeași dirigintă. Apoi, Andi a ales facultatea de Matematică și informatică, în timp ce Tudor  a ales marketing-ul. Acum sunt parteneri de afaceri.

Andi și Tudor Moisescu sunt parteneri de afaceri

Andi Moisescu este vegan

În anul 2002 Andi Moisescu a cunoscut-o pe frumoasa Olivia Steer, chiar în ziua de Crăciun

Andi Moisescu este deseori tachinat pe motiv că soția lui l-a convins să devină vegan. Însă el a ales să ignore criticile și chiar să glumească pe această temă. În anul 2002, el a cunoscut-o pe frumoasa Olivia Steer, chiar în ziua de Crăciun, în timp ce se filma prima ediție a concursului ”Dansez pentru tine”. A fost dragoste la prima vedere, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Au doi băieți minunați, David si Luca.

Olivia Steer a decis în urmă cu foarte mulți ani să nu mai mănânce carne și alimente procesate. A devenit vegană, iar familia a urmat-o fără probleme. Important este că sunt fericiți și sănătoși.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu. Mie îmi revine sarcina spectacolului, deci a surprizei. Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului”, a povestit Andi Moisescu într-un interviu.


Ce îi lipsește Simonei Halep pentru a fi pe deplin fericită. I-a spus lui Andi Moisescu

Băiatul lui Andi Mosescu și Olivia Steer are buletin! E vaccinat și a crescut cu mâncarea vegane a mamei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre