Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfoteca. Prinții William și Harry au planuri mari. Ce vor face la vară

Bârfoteca. Prinții William și Harry au planuri mari. Ce vor face la vară
Deși nu s-au înțeles prea bine de când cu “Megxit”, Prinții William și Harry au planuri mari pentru vara aceasta. Se pare că cei doi lucrează intens la repararea relației dintre ei, conform unei surse US Weekly.

Conform unor surse ale publicației US Weekly, Harry și Meghan își văd de viață în timp ce renovează casa din Montecito, acolo unde s-au mutat. De asemenea, se pare că cei doi încă luptă să depășească trauma în urma pierderii de sarcină suferită de Meghan în vara lui 2020. 

Deși nu au fost feriți de probleme, ducii de Sussex sunt acum mult mai uniți ca înainte: “2020 a fost o schimbare imensă pentru Harry și Meghan și a venit cu urcușurile și coborâșurile sale. Stresul de a anunța plecarea lor din familia regală, de a se deplasa de trei ori, de a face față pandemiei, de a lua decizii de afaceri uriașe, de a înființa Archewell, de a veni la termenii cu avortul spontan ”, a spus sursa. 

Prinții William și Harry au planuri. Se vor reuni în California la vară

Prinții William și Harry au făcut mulți pași de la cearta lor, dar mai au încă un drum lung de parcurs, dezvăluie o sursă. “Cearta lui William și Harry a fost foarte reală, urâta și incredibil de intensă”, a mai spus aceasta. „Ajunseseră într-un impas și mulți oameni au simțit că disputa lor nu se poate repara”.

Sursa a adăugat că prinții William și Harry „așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp împreună în persoană în momentul în care se va putea călători în siguranță”, menționând că probabil se vor reuni în Anglia. “Dar la un moment dat în 2021, ducii de Cambridge vor călători la Santa Barbara și îi vor vizita pe Harry și Meghan”, a încheiat apropiatul familiei regale. 

Exclusiv. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre