Harry și Meghan, învinși de sunetul balenelor. Cum a fost posibil

Harry și Meghan, învinși de sunetul balenelor. Cum a fost posibil
Ducele și Ducesa de Sussex au avut, marți, primul lor podcast în cadrul contractului de 40 de milioane de dolari semnat cu platforma de muzică Spotify.

Prima ediție din podcast-ul lui Harry și Meghan a fost una specială de sărbători și a avut invitați celebri precum Sir Elton John, Brené Brown, Deepak Chopra, Stacey Abrams și James Corden, pentru a reflecta la anul 2020 și la speranțele lor pentru 2021, cuplul încheind emisiunea cu următoarele cuvinte: „Iubirea câștigă întotdeauna”.

În cadrul Podcast-ului de 33 de minute și-a făcut debutul și micuțul Archie, în vârstă de 19 luni, pe care deși părinții l-au protejat cu înverșunare de ochii publicului, a fost încurajat acum să vorbească la microfon. „Poți vorbi aici”, i-a transmis Harry micuțului, iar Meghan l-a întrebat: „Archie, este distractiv?”

I-a învins sunetul balenelor 

Deși ediția a fost una mult așteptată și cât se poate de specială, căci a fost prima apariție publică a lui Archie, care a făcut urări de an nou, Harry și Meghan nu au reușit să capteze atenția fanilor, astfel că înregistrarea de 33 de minute s-a clasat abia pe locul 17 în topurile Spotify în UK, înainte de a urca pe locul 7. 

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că nici ducii de Sussex, dar nici invitații de seamă pe care i-au avut, nu au reușit să bată o înregistrare pentru somn profund cu sunetul balenelor, aceasta din urmă luandu-le locul detașat pe cunoscuta platformă. Ieri, ediția era pe locul 7 în UK și pe 26 în Statele Unite. 

Parteneriatul cu Spotify vine la câteva luni după ce cuplul a semnat un acord cu Netflix, pentru a produce o serie de programe și serii, despre care se zvonește că ar fi în valoare de peste 100 de milioane de lire sterline. Unii observatori ai rețelelor de socializare au pus sub semnul întrebării decizia cuplului de a-și prezenta fiul în podcast. 

Lovitură neașteptată pentru Mădălina Ghenea. Ce se întâmplă cu noul ei iubit, fotbalist la AS Roma

Recomandarile noastre