Harry și Meghan, prima felicitare de Crăciun din California. Cum arată aceasta

Harry și Meghan, prima felicitare de Crăciun din California. Cum arată aceasta
În ianuarie Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit valuri de șoc după ce au anunțat că urmează să se retragă din Casa Regală și să nu mai aibă obligații în ceea ce privește îndatoririle ce veneau odată cu funcția. Recent, cei doi s-au mutat în Montecito, California, unde și-au achiziționat o vilă lângă alte celebrități precum Ellen DeGeneres și Oprah Winfrey.

După ce săptămâna trecută Harry și Meghan au făcut primul pas spre împăcarea cu Prințul William și Kate Middleton și le-au trimis acestora cadouri semnate caligrafic chiar de către Meghan, ieri cei doi duci de Sussex au făcut publică mult așteptata felicitare de Crăciun de anul acesta. 

Felicitarea a fost cu atât mai așteptată cu cât este prima realizată în casa cuplului din Montecito în valoare de 14,7 milioane de dolari, după ce anul trecut Harry și Meghan au petrecut sărbătorile în Canada. 

Felicitarea, o imagine din intimitatea casei cuplului 

În imaginea care a fost făcută publică de către Mayhew, o asociație pentru protecția animalelor cu sediul în Londra, a cărei apărătoare este chiar Ducesa de Sussex, îi putem vedea pe Meghan, Harry și Archie, fiul cuplului, acum în vârstă de 19 luni, dar și pe cei doi câini ai familiei, un labrador negru și un beagle. 

Sursa foto: dailymail.com

Felicitarea oferă o imagine unică din gradina familiei cuplului, în imagine apărând căsuța de joacă a lui Archie, dar și un mic pom de Crăciun în ghiveci, cu ornamente alese personal de către băiețelul în vârstă de 19 luni. O sursă apropiată familiei a menționat că brăduțul va fi replantat în pământ după ce vor trece sărbătorile. Un alt lucru de menționat este acela că felicitarea este de fapt un desen grafic, făcut după o fotografie realizată luna aceasta de către mama ducesei, Doria Ragland. 

Povestea inelelor pe care Dan Bittman le-a tot oferit în ultimii 22 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp