Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyonce dezvăluie de ce a trecut peste infidelitatea lui Jay Z

Beyonce dezvăluie de ce a trecut peste infidelitatea lui Jay Z
De foarte multe ori femeile care sunt înșelate de partenerii lor îi iartă pe aceștia. Exemplele sunt nenumărate numai din rândul vedetelor. Victoria Beckham a făcut-o, Beyonce, la fel. Lista poate continua.

Dar acum Beyonce a decis să se destănuie și să explice lumii întregi sde ce l-a iertat Beyonce pe Jay-Z, după ce a înșelat-o. După ce în ultimul album a vorbit despre greșelile lui Jay-Z și a dezvăluit inclusiv că a fost înșelată, acum artista a lansat ao piesa în care explică punctual motivele pentru care l-a iertat.

Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au împreună trei copii: o fiică, Blue Ivy (10 ani) și gemenii Rumi și Sir, în vârstă de 5 ani. Beyonce confirmă că ea a fost cea care a decis încotro se îndreaptă căsnicia ei și iată că a ales să ierte și să continue mariajul cu Jay-Z.

Nu e un secret faptul că Beyonce și Jay-Z au una dintre cele mai dezbătute căsnicii din showbiz. Zvonurile despre infidelitatea bărbatului au dat și mai mult apă la moară, au fost dispute explozive, însă acum artista a decis să răspundă criticilor primite după ce a ales să își ierte partenerul. Renaissance, cel de-al șaptelea disc al superstarului american, la care artista a lucrat în ultimii trei ani, a fost lansat weekend. Una din piese spune povestea iertării soțului infidel. Și restul, însă, fac referire la ultimele evenimente din relație.

De ce l-a iertat beyonce pe Jay-Z

Beyonce vorbește despre infidelitatea lui Jay-Z. Ea abordează în piese și speculațiile potrivit cărora sora ei l-ar fi atacat fizic pe rapper. Cele 16 piese care formează albumul scot la iveală o versiune prescurtată a poveștii sale de viață, fiind continuarea albumului anterior, Lemonade, lansat în anul 2016. Cu privire la criticile primite la adresa relației sale, în ultimii șase ani, Beyonce spune: „Nu avem nevoie ca lumea să ne accepte. Sunt prea duri cu mine, sunt prea duri cu tine, băiete”.

„Băiete, știu că nu poți să nu fii tu însuți în jurul meu, tu însuți în jurul meu/ Știu că nimeni nu este perfect, așa că te voi lăsa în pace, te voi lăsa în pace/ Este felul în care îți afișezi emoțiile cu atâta deschidere, până la fața pe care ai făcut-o când ți-am spus că ar fi trebuit să plec”, mai cântă Beyonce, în una dintre noile sale melodii.

Melodia Alien Superstar, dedicația soției pentru toate amantele soțului

Vedeta a lansat un atac la adresa amantelor pe care le-ar fi avut Jay-Z. Ea le avertizează că niciuna nu o poate egala și că niciodată acesta nu va alege altă femeie în locul ei. „Sunt cea mai cea dintre cei mai cei, sunt numărul unu, sunt singura/ Nici să nu-ți pierzi timpul încercând să concurezi cu mine/ Nimeni altcineva în lumea asta nu poate gândi ca mine/ Îl sucesc, îl contrazic, îl țin dependent”, cântă Beyonce.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre