Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyoncé s-a distrat în patul din avionul privat. Are o obsesie pentru o mâncare italiană

Beyoncé s-a distrat în patul din avionul privat. Are o obsesie pentru o mâncare italiană
Beyoncé și-a surprins din nou fanii, de data aceasta cu o imagine în care se vedea cum s-a distrat în patul din avionul ei privat. Artista are o adevărată obsesie pentru o mâncare italiană faimoasă.

De fiecare dată când postează ceva pe rețelele sociale, Beyoncé reușește să își surprindă fanii, căci face ca totul să pară iconic. Acesta este și cazul de față, căci vedeta a găsit un mod inedit de a comunica ultimele noutăți din viața ei. 

Beyoncé pregătește un nou album
Sursa foto: Instagram

Cântăreața s-a pozat în avionul ei privat, care a costat 40 de milioane de dolari, stând în pat relaxată. Și nu era singură, ci acompaniată de o porție din mâncarea italiană pentru care se pare că a făcut o reală obsesie. 

Beyoncé e mare fan al spaghetelor italiene 

Într-una dintre pozele pe care le-a urcat pe Instagram, cântăreața stă tolănită pe o parte în patul imens din avionul privat pe care îl deține și se bucură de o porție de spaghete ce par a fi bolognese. Aceasta le savurează direct cu mâna, fără să folosească vreo furculiță. Un alt detaliu observat în poză este că vedeta a folosit haina ei mare de blană ca pătură pentru a-și acoperi picioarele în timp ce se odihnea.

Beyoncé s-a bucurat de luxul oferit de avionul ei privat și a mâncat spaghete în pat
Sursa foto: Instagram

În celelalte fotografii, Beyoncé purta haina cu imprimeu de zebră peste o rochie mini neagră de trening, pe care a asortat-o cu sandale înalte până la genunchi, cu imprimeu zig-zag alb și negru de la Jimmy Choo. A accesorizat totul cu ochelari de soare supradimensionați de culoare neagră și o geantă albă. În ultima fotografie, purta, desigur, o pălărie de cowboy neagră. 

Artista urmează să lanseze album de muzică tip Country 

Ședința foto este și o aluzie la noul album country al vedetei, care urmează a fi lansat în curând. Pe 27 martie, Beyoncé a dezvăluit lista oficială a pieselor de pe albumul „Cowboy Carter,” care include o mulțime de cântece noi.

O versiune a piesei „Jolene” a lui Dolly Parton, se află pe noul album

Pe album se mai află și o versiune reinterpretată a melodiei „Jolene” a lui Dolly Parton, și poate chiar o colaborare cu legendara cântăreață însăși.

Una dintre piesele listate se numește chiar „Spaghetti”, o altă dovadă că Beyoncé e mare fană a celebrului preparat italienesc. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre