Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a făcut diabet din dragoste. „Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult”

Bianca Drăgușanu a făcut diabet din dragoste. „Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult”
Investește de ani buni în imaginea sa, pentru că vrea să arate bestial. Dar dincolo de acest lucru, Bianca Drăgușanu a suferit mult.

Blonda a povestit că are mare grijă de sănătate, pentru că a făcut diabet pe sistem nervos. De aceea, nu consumă niciodată alcool nici măcar când se distrează în club, alături de prieteni.

„Eu pot să mă distrez pe apă plată”

„Eu am o părere foarte proastă despre alcool pentru că are zahăr. Te umflă la față, ți se umflă picioarele, faci coșuri, faci celulită, păi nu e păcat, la câte ore stau eu la sală, la câți bani investesc în mine, pe operații, pe botox… Păi să mă duc și să beau alcool? De ce?

„Ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva”

Eu pot să mă distrez pe apă plată, cum am stat ieri în picioare patru ore la loft și am analizat foarte funny lumea din jurul meu, care se distra, chiar dacă bea alcool. Dar eu eram, cumva, altfel. Și toată lumea zicea: băi, frate, ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva! Am zis: nu pot, nu-mi place! Nu am băut niciodată în viața mea și nici nu o să beau.

„O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți”

Dar mă distrez pe seama prietenilor mei, că de multe ori le povestesc eu ce au făcut. Sunt foarte mândră de mine pentru că nu sunt foarte multe persoane care se distrează în felul meu. O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți, cum am făcut ieri. Da… Nu mai beau nici Cola 0, beau doar apă”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

La un pas de insulină

Diabetul i-a fost descoperit cu zece ani în urmă, iar de atunci Bianca a trecut prin momente grele de câteva ori când a fost obligată să facă insulină. „De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas.

Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict’, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre