Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu nu e total mulțumită. A ajuns iar la estetician

Bianca Drăgușanu nu e total mulțumită. A ajuns iar la estetician
Luna trecută, Bianca Drăgușanu și-a făcut o rinoplastie, însă acum nu este total mulțumită. Diva s-a gândit că ar mai vrea să-și facă ceva la față, așa că a ajuns iar la estetician.

La mijlocul lunii trecute, Bianca Drăgușanu a realizat că simte nevoia de o schimbare, așa că și-a făcut o operație la nas. Apoi a împărtășit totul pe rețelele sociale. Fața blondinei era încă inflamată și avea un cheag de sânge la ochiul drept, după cum chiar ea a arătat pe Instagram, la începutul lunii. Acum însă, Bianca Drăgușanu nu e mulțumită și mai vrea o intervenție. 

Despre rinoplastie, vedeta spunea că nu avea nevoie, însă așa a simțit ea. „Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie”, spunea Bianca. Povestea nu s-a terminat aici, ba chiar din contră. Bianca s-a dus să întrebe doctorul ce operație i-a făcut. Între timp, a aflat și, cuminte, a așteptat să se refacă.

Bianca Drăgușanu tot nu e mulțumită. Și-a conturat și fața 

Și pentru că a considerat că o operație nu vine niciodată singură, blondina s-a dus din nou la Cluj, de data aceasta pentru o altă intervenție. Bianca Drăgușanu s-a gândit de data aceasta la conturul feței și a decis să-l rezolve cu injecții. „Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la București pentru ea”, a transmis blondina pe Instagram. 

Recent, Bianca Drăgușanu și-a dus și sora, pe Oana, la tunat, tot în Cluj. Oana și-a injectat toxină botulinică pe frunte, între sprâncene și pe lateralul ochilor. Apoi, a avut parte de o corectare a buzelor care, de la injectările anterioare cu acid hialuronic erau asimetrice în volum. Ca și sora ei, Oana a stat cuminte și a îndurat înțepăturile. La final Bianca Drăgușanu s-a declarat satisfăcută de rezultat.

Foto: Instagram

Casa în care a stat Mark Zuckerberg, liberă pentru închiriere. Sunt promise povești despre boss-ul Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre