Simona Ionescu / Redactor Șef

Bill Gates a dispărut și trăiește ascuns de trei luni. Abia acum a fost găsit

Bill Gates a dispărut și trăiește ascuns de trei luni. Abia acum a fost găsit
Bill Gates ține prima pagină a ziarelor cu divorțul său de Melinda, după 27 de ani de relație. Dar de văzut la față, nu l-a văzut nimeni. Și nu de ieri de azi. Pare că a intra în pământ.

Bill Gates a dispărut încă dinaintea anunțării divorțului. De câteva luni nu a mai avut nicio apariție publică. Și nimeni nu a putut relata că l-ar fi văzut. Până acum. Se pare că miliardarul s-a retras într-un club de golf exclusivist din California, unde deține un conac.

Melinda s-a gândit la divorț după ce a aflat de prietenia cu pedofilul Epstein

Melinda, în vârstă de 56 de ani, și Bill Gates și-au anunțat divorțul, prin Twitter, de curând. Acum s-a aflat că soția miliardarului și-a consultat avocații de divorț încă din anul 2019, în același timp în care prietenia lui Bill Gates cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein a ajuns în prim-planul presei. Nu există nicio sugestie că Bill ar fi acuzat de ceva în legătură cu relația de prietenie pe care a avut-o cu Epstein și apucăturile acestuia.

Melinda a fost deranjată și de relația de prietenie a soțului ei cu pedofilul care s-a sinucis în celula sa de închisoare din New York în 2019. O purtătoare de cuvânt a lui Gates a spus la acea vreme că întâlnirile lor au avut ca scop discuțiile despre acte de filantropie. Așa cum rețete și vedete a mai scris, Bill și Melinda Gates l-au cunoscut pe Epstein în 2013, iar Melinda i-ar fi spus lui Bill că-l găsește „înfiorător” și că nu crede că ar trebui să fie asociați cu el.

În 2013, fondatorul Microsoft a zburat și cu avionul privat al lui Epstein, supranumit „Lolita Express”, din New Jersey până la Palm Beach, Florida, conform înregistrărilor de zbor. În ciuda îngrijorărilor Melindei, Gates și unii angajați ai Fundației Bill & Melinda Gates au menținut legături cu Epstein. După expunerea inițială a întâlnirilor sale, Gates, în septembrie 2019, a declarat pentru The Wall Street Journal: „L-am întâlnit.  Nu am avut nicio relație de afaceri sau prietenie cu el.

Divorțul „pregătit” timp de doi ani, anunțat pe Twitter

Bill, în vârstă de 65 de ani, și Melinda, în vârstă de 56 de ani, s-au cunoscut în 1987 în timp ce ea lucra la Microsoft, compania pe care el a fondat-o. În același an, Bill a devenit cel mai tânăr miliardar din lume, la vârsta de 31 de ani. Cuplul s-a căsătorit în Hawaii în 1994 (foto) și urma să înființeze cea mai mare fundație caritabilă din lume, Fundația Bill și Melinda Gates, în 2000. De atunci, a contribuit cu peste 50 de miliarde de dolari la cauze, inclusiv la eradicarea poliomielitei și a malariei.  Fundația a fost, de asemenea, un investitor major în tratamentele cu coronavirus.

Cererea de divorț a fost semnată pe 3 mai anul acesta. Melinda Gates și-a semnat petiția de divorț în Bellevue, Washington, lângă casa familiei și sediul fundației. Bill a semnat actele la Palm Desert, California – aproape de The Vintage Club.

Perechea – unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, cu o avere de 130 de miliarde de dolari – a așteptat până când cel mai mic copil al lor, Phoebe, a împlinit 18 ani în septembrie, și abia după aceea, la luni distanță, a anunța oficial despărțirea. Cei trei copii vor moșteni 10 milioane de dolari fiecare, anunțaseră părinții lor anterior.

Speculațiile legate de relația cu fosta lui iubită, Ann Winblad, au fost, de asemenea, un motiv pentru divorț. În ciuda despărțirii în 1987, Gates și Winblad încă au avut întrevederi. Cei doi petreceau, un weekend în fiecare an, în ciuda faptului că fiecare avea alte relații.

Bill Gates a dispărut și trăiește ascuns de trei luni

Fondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, se află de trei luni la The Vintage Club din Indian Wells. El a fost văzut acolo săptămâna aceasta, alături de fiica sa cea mare Jennifer, în vârstă de 25 de ani, și de partenerul ei de viață, scrie Daily Mail.

„Este locul perfect pentru Bill pentru a se ascunde de oricine dorește să-l întrebe despre divorțul său sau despre presupusele sale legături cu Epstein”, a declarat o sursă pentru sursa citată.

Vintage Club este un loc exclusivist. Numai taxa de înscriere în club costă 250.000 de dolari. Locația are un centru spa, restaurante și două terenuri de golf cu 18 găuri. Bill Gates a cumpărat o casă acolo în 1990 cu suma de 12,5 milioane de dolari.  Se spune că aceasta are șase dormitoare și nouă băi.

Sursa foto: Vintage Club, Instagram

Russell Crowe are planuri de însurătoare. Adevărul despre iubita lui, cu 27 de ani mai tânără

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre