Simona Ionescu / Redactor Șef

Bill și Melinda Gates, bârfiți la greu de miliardarii Forbes: „E subiect de conversație de ani buni”

Bill și Melinda Gates, bârfiți la greu de miliardarii Forbes: „E subiect de conversație de ani buni”
Se întâmplă și la ei, nu numai pe plaiurile autohtone. Bill și Melinda Gates sunt bârfiți la greu de miliardarii Forbes. Ce se aude despre divorț în Silicon Valley.

Bill și Melinda Gates și-au anunțat recent divorțul, iar internetul a explodat. Este subiectul momentului relația dintre cei doi și despărțirea, despre care mulți spun că nu e o surpriză pentru nimeni. Dacă cineva își imagina că bârfa nu-și are locul printre cei mai bogați ai lumii, iată că se află într-o eroare. Bill și Melinda Gates se pare că sunt bârfiți la greu de miliardarii Forbes, ba chiar sunt subiectul central la petreceri. 

Melinda a avut dreptate să-și dorească să se îndepărteze o perioadă de civilizație, căci a bănuit bine că va deveni peste noapte subiectul principal de bârfă. Asta s-a întâmplat la o petrecere recentă din Miami, unde a fost prezentă „crema” societății din Silicon Valley, dar și o serie de alte personaje din „lumea bună”. 

Bill și Melinda Gates, bârfiți la greu de miliardarii Forbes. Subiect de discuție la o petrecere cu bancheri 

Bancherul John Utendahl a dat o petrecere weekend-ul trecut în Miami pentru partenera sa Radmila Lolly. Au fost prezenți mai mulți miliardari din Silicon Valley și investitori. Conform unor surse ale publicației Page Six, subiectul „fierbinte” a fost chiar divorțul dintre Melinda și Bill Gates. „Era un grup de CEO restrâns și toți spuneau că divorțul nu a fost o surpriză pentru nimeni. A fost o discuție timp de ani de zile și a fost întotdeauna un subiect de conversație printre oamenii cu bani”, a măruturisit sursa. 

Întâmplător, Kenneth Chenault, care l-a înlocuit pe Bill Gates în funcția de la Berkshire Hathaway al lui Warren Buffett, a fost printre oamenii cu bani de la eveniment. Directorul Paypal, Rodney Adkins, Daymond John, Don Peebles au fost, de asemenea, câțiva dintre „băieții cu bani” prezenți la petrecere. 

Bill Gates, amator de petreceri și de domnișoare frumoase 

Fotografiile din 2010 ale lui Gates petrecând cu o mulțime de tinere frumoase la Sundance au reapărut săptămâna trecută după anunțul divorțului. Miliardarul a petrecut din greu și „a stat într-un separeu V.I.P până la ora 2 dimineața”, au spus martorii la acea vreme. „Toată lumea făcea fotografii cu el până când securitatea lui l-a scos pe ușa din spate, după ce i-a dat unei chelnerițe 500 de dolari”, au spus surse prezente la fața locului. 

Foto: Facebook

Figurile de ceară ale lui Harry și Meghan, duci de Sussex, s-au mutat și ele, la Hollywood!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre