Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă! Noi informații incendiare despre pedofilul Epstein, iubita lui și Prințul Andrew au devenit publice

Bombă! Noi informații incendiare despre pedofilul Epstein, iubita lui și Prințul Andrew au devenit publice
Jeffrey Epstein s-a lăudat că i-a luat virginitatea unei tinere de 19 ani, pe carte a dus-o la conacul lui din Palm Beach, dezvăluie ultimele documente date publicității în celebrul proces.

Săptămâna aceasta, noi informații incendiare despre pedofilul Epstein, iubita lui și Prințul Andrew au devenit publice . Documentele au fost desecretizate în contextul trimiterii în judecată a lui Ghislaine Maxwell, prietena pedofilului Epstein. Documentele provin dintr-un proces civil soluționat în legătură cu acuzatorul Epstein, Virginia Giuffre Roberts.

Într-unul dintre documente se găsea mărturia unui alt acuzator al lui Epstein, Johanna Sjoberg. Aceasta susține, într-o declarație din 2016, că pedofilul  s-a lăudat unui prieten în timp ce se afla acasă în Florida,  în anii 2000. Sjoberg a spus: „Epstein a spus: O vezi pe fata aia care stă acolo lângă piscină? Are 19 ani, tocmai i-am luat virginitatea”.

Sjoberg, recrutată pentru masaje. Ce trebuia că facă

De asemenea, ea a susținut că Maxwell a recrutat-o ​​pentru a-i efectua masaje multimilionarului care s-a sinucis în timp ce era în celula sa, așteptând procesul, în 2019. Sjoberg a spus că, într-una din dăți, că bărbatul de 59 de ani a încurajat-o să „termine treaba” în timp ce îl masa. O sugestie menită să-l ducă pe pedofil la un punct culminant.

Mărturia lui Sjoberg este una dintre numeroasele acuzații tulburătoare. Ea a fost recrutată de Maxwell în 2001, când era studentă la fotografie, la Palm Beach Atlantic College. Sjoberg avea impresia că este angajată ca asistent personal. În curând și-a dat seama că slujba ei era să-i ofere „masaje sexuale” lui Jeffrey Epstein. Acesta i-a explicat că trebuie să aibă „trei orgasme pe zi”.

Cum a fost pedepsită studenta la fotografie

Ea susține că a fost „pedepsită” atunci când Epstein nu a reușit să aibă orgasm în urma masajului. Maxwell i-ar fi spus că sunt necesare pentru că „ea – Maxwell – nu ar fi în măsură să-l satisfacă atât cât avea nevoie și de aceea erau alte fete prin preajmă”. Fata povestește că Ghislaine i-a spus că îi cumpărase cadou o cameră foto, dar că nu i-o  dă. Era pedepsită pentru că nu l-a dus la climax pe Epstein în ziua aceea.

„Am camera pentru tine, dar încă nu o poți primi pentru că ai venit aici și nu ți-ai terminat treaba. Și a trebuit să o termin eu pentru tine”. Fosta studentă își amintește: „Îmi dădea de înțeles că nu i-am produs orgasm lui Jeffrey, așa că a trebuit să o facă ea”. Sjoberg a susținut și că prințul Andrew o pipăia pe sâni  cu o marionetă Spitting Image.

Fete angajate ca să îl satisfacă pe Epstein

Ea a mai descris un episod ciudat. O altă victimă a fost trezită într-un zbor de către Epstein. Și imediat s-a pregătit să îi desfacă pantalonii, crezând că este treaba ei. „Mi-a spus că odată, cealaltă fată dormea ​ în avion și se pregăteau să aterizeze. Și el s-a dus și a trezit-o… așa că a început să-i descheie pantalonii și el a spus: Nu, nu, nu, trebuie doar să fii trează pentru aterizare”.

Maxwell neagă că l-ar fi ajutat pe Epstein să recruteze și să îngrijească fete pentru sex. Ea este de asemenea acuzată că a confiscat pașaportul unui „sclav” în vârstă de 15 ani care a refuzat să întrețină relații sexuale cu Epstein.  Menajera lui Epstein a spus că la conacul pedofilului din Florida, 100 de fete au venit să-i ofere „masaje sexuale” în decursul unui deceniu, fiind plătite cu câte 200 de dolari.

Un alt martor, anonim, a mărturisit că Maxwell „îl suna și îi cerea să aducă fete tinere pe care ea le va oferi lui Epstein”. În prezent, Maxwell se află în închisoare pentru acuzații federale de trafic sexual. Documentele au fost desigilate noaptea trecută și includ noi detalii despre viața ei sexuală și despre cum ar fi procurat fete tinere pentru pedofil.

Noi informații incendiare despre pedofilul Epstein

Deși dovezile provin din interviuri secretizate anterior cu Maxwell când a fost trimisă în judecată, în urmă cu cinci ani, este sigur că va fi pe radarul FBI. Un document dintre 112 documente judiciare, care conține mii de pagini de probe, susține că, în 2004, Maxwell a lăsat un mesaj pentru iubitul ei Epstein, potrivit căruia o fată era „disponibilă marți”.

În alt mesaj i-a spus că nu are pe „nimeni pentru mâine”. O altă notă menționează o minoră care vizitează casa lui Epstein pentru „antrenament”. Un martor anonim a mărturisit, de asemenea, că a privit-o pe Maxwell „îndemnând o cameră plină de fete minore să se sărute, să danseze și să se atingă reciproc într-un mod sexual pentru ca ea și Epstein să se uite”.

Prințul Andrew, din nou în documente

Prințul Andrew este menționat și în dovezile nevăzute anterior date de Anthony Figueroa, fostul iubit al Virginiei Roberts. Femeia a susținut că i s-a ordonat să întrețină relații sexuale cu reprezentantul casei regale. S-ar fi întâmplat de trei ori, la cererea lui Epstein și a lui Maxwell.

Figueroa este întrebat dacă a auzit-o vreodată pe Virginia vorbind „despre sexul cu prințul”.  Avocatul a întrebat apoi: „În afară de relațiile sexuale cu prințul, mai este cineva care să vrea ca Jeffrey să aibă relații sexuale cu doamna Roberts?” El a răspuns: „Doar doamna Maxwell și toate celelalte fete”.

Prințul Andrew neagă vehement că ar fi întreținut relații sexuale cu ea. El neagă și că ar fi întâlnit-o. Figueroa a mai susținut că Virginia a fost forțată să intre într-o partidă în trei. „Jeffrey a vrut ca Virginia să întrețină relații sexuale cu doamna Maxwell”, spune bărbatul. Totodată, documentele arată că s-au folosit „curele și dildo” pe ea.

Un document al instanței susține: „Dovezi ample în acest caz stabilesc că inculpata Maxwell nu numai că a recrutat fete minore pentru masaj și activități sexuale cu Epstein, ci și că a participat la apelarea fetelor; dar și la comunicarea cu ele și programarea fetelor să vină”, mai scrie Daily Mail.

Exclusiv. Catinca Roman, anunț în premieră: „Mă lansez într-o muncă total diferită”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre