Simona Ionescu / Redactor Șef

Borcea spune pentru prima oară cum l-au afectat glumele despre virilitatea lui. „În pușcărie am făcut 4 copii”

Borcea spune pentru prima oară cum l-au afectat glumele despre virilitatea lui. „În pușcărie am făcut 4 copii”
Lui Cristi Borcea îi plac femeile, recunoaște public că are o slăbiciune pentru ele, și s-a implicat activ în creșterea natalității în România. Fostul patron al dinamoviștilor e mândrul tată a nu mai puțin de nouă copii și spune, pentru prima dată, cum l-au afectat glumele despre virilitatea lui.

„Dacă se uită Cristi Borcea în ochii tăi, rămâi gravidă” sau „Ascunde-ți femeia, vine Cristi Borcea…”, iată numai două glume care au circulat și mai se spun cu succes încă, legate de virilitatea sa. Poate v-ați întrebat cum le face față tuturor acestora. Ei bine, acum abia, Cristi Borcea a mărturisit cum l-au afectat toate aceste glume.

Cristi Borcea are o familie numeroasă. Mai exact are  nouă copii cu patru mame diferite. După ce a încheiat mariajul cu Mihaela s-a căsătorit cu fostul model Alina Vidican. Cu periam sa soție, Crist Borcea are trei copii, doi băieți și o fată: Patrick (23 ani), Melissa și Angelo (18 ani). A doua nevastă, Alin Vidican a renunțat la carieră pentru a-i face un copil bărbatului, căsătoria durând între 2011 și 2016.

Cei doi au împreună un fiu și o fiică: George Alexandru (9 ani) și Gloria (5 ani). Aceasta din urmă a venit pe lume după ce fostul lider al „spartanilor” a ajuns la pușcărie. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie extraconjugală cu avocata Simona Dana Voiculescu, ocazie cu care s-a mai ales cu o fiică, Andreina Carolyn Christine (13 ani). Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are trei copii: un băiat, pe nume Milan (5 ani) și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria (3 ani). Gemenele și Milan au venit și ele pe lume în timp ce era închis.

Cum l-au afectat pe Borcea glumele despre virilitatea sa

Întrebat în emisiunea Fiță cu Adiță dacă l-au afectat glumele despre virilitatea lui, Borcea s-a ținut tare și a spus că nici vorbă : „Eu în primii trei ani la pușcărie am făcut patru copii. Și gemenele s-au născut când eram în pușcărie, și Gloria și Milan”.

Ajuns, cum știți, la a treia soție și a patra femeie care l-a făcut tată, Cristi Borcea are numai vorbe laudative la adresa ultimei sale partenere de viață. „Valentina îmi dă și liniște și putere și înțelegere. Este extraordinar de pozitivă. Cea mai de încredere, cea mai frumoasă, și cea mai deosebită femeie din lume”, a mai spus Cristi Borcea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre