Simona Ionescu / Redactor Șef

Brooke Shields s-a întors în timp. A pozat așa cum a lăsat-o natura și cum am văzut-o în „Laguna albastră”. FOTO

Brooke Shields s-a întors în timp. A pozat așa cum a lăsat-o natura și cum am văzut-o în „Laguna albastră”. FOTO
Ziua Pământului de pe 22 aprilie a inspirat-o pe actrița Brooke Shields, care s-a pozat așa cum a lăsat-o natura. Fanii au reacționat imediat.

Brooke Shields are 55 de ani, însă nu îi arată nici pe departe. Actrița din „Laguna albastră” are un antrenor personal și a învățat de-a lungul anilor să-și iubească și prețuiască corpul. Recent, Shields a suferit un accident în urma căruia și-a rupt femurul. Actrița a mărturisit ulterior că era să rămână paralizată. Acest lucru însă nu a oprit-o să celebreze Ziua Pământului, așa că pentru ocazie, s-a pozat așa cum a lăsat-o natura. 

După accidentul care a lăsat-o incapabilă să meargă, Shields a urmat un program de recuperare. A reînvățat cum să meargă și și-a documentat sesiunile de terapie fizică pe Instagram. A început cu sesiuni o dată pe zi, dar s-a provocat să crească la două ori pe zi. „Pentru prima dată în întreaga mea viață, m-am gândit:„ Nu pot depăși asta ”, își amintește ea. „Nici măcar nu pot să stau pe picior sau să urc o treaptă. Trebuie să reînvăț cum să merg iar. Sentimentul de neputință este șocant ”.

Brooke Shields, așa cum a lăsat-o natura. Imaginea a lăsat fanii cu gura căscată 

Brooke Shields cum a lăsat-o natura

De Ziua Pământului, pe 22 aprilie, Brooke Shields s-a pozat nud, într-un peisaj care amintește de filmul care a consacrat-o „Laguna albastră”. Și acolo, extrem de tânără fiind, a filmat goală.

Poza în care a renunţat complet la haine e făcută într-un loc pe care îl iubeşte. „Arătaţi-vă iubirea pentru planeta noastră împărtăşindu-ne un loc de pe pământ pe care îl iubiţi”, a scris Brooke alături de poză. Fotografiată de la spate, Shields are părul desfăcut și privește în îndepărtare, în timp ce rochia ei atârnă pe o creangă alăturată.

Actriţa a mai împărtăşit fanilor imagini în care arată cât de bine se menţine fizic. „Femeile care au peste 50 de ani nu şi-au încheiat viaţa”, spune Brooke. „La o anumită vârstă, mai ales dacă eşti actriţă, ţi se spune: ai avut o carieră, e timpul să te relaxezi, dar eu simt că abia acum încep”, a declarat ea.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre