Simona Ionescu / Redactor Șef

Brooklyn Beckham ne arată cum se gătesc coastele în familia sa. Tatăl, celebrul fotbalist, a reacționat imediat

Brooklyn Beckham ne arată cum se gătesc coastele în familia sa. Tatăl, celebrul fotbalist, a reacționat imediat
Brooklyn Beckham se laudă cu ce știe să facă în bucătărie. Zilele trecute, tânărul de 25 de ani și-a etalat abilitățile, iar tatăl, fostul fotbalist David Beckham, l-a tachinat imediat. Internauții au aflat care sunt rețetele preferate ale fiului Victoriei și David.

Brooklyn, fiul de 25 de ani al lui David Beckham, are propria sa familie acum, căci este căsătorit cu actrița Nicola Peltz din 2022. În calitate de șef al familie, Brooklyn Beckham s-a lăudat cu ce știe să facă în bucătărie. Reacțiile nu au întârziat să apară, căci însuși David Beckham și-a tachinat fiul. 

Brooklyn nu este străin de arta gătitului, ba chiar a recunoscut că aceasta este o pasiune pe care o împarte cu tatăl său: „Petrecerea timpului în bucătărie este cu siguranță un lucru care ne leagă pe mine și pe tatăl meu… chiar dacă eu cred că eu îmi fac mai bine sandvișul English Breakfast, el face unul destul de bun!”, a mărturisit fiul lui Beckham recent. 

Brooklyn a gătit Ragu de coaste și paste 

Brooklyn Beckham și-a etalat abilitățile de gătit miercuri, când a pregătit un ragu de coaste. Acesta  le-a oferit fanilor de pe Instagram un tutorial pas cu pas despre cum să prepare acest fel de mâncare, iar tatăl său, David Beckham, nu a putut rezista să nu lase un comentariu jucăuș la clip.

Brooklyn Beckham și-a etalat talentul gastronomic
Foto: Captura Instagram

În video, Brooklyn s-a filmat tăind morcovi și ceapă, după care a condimentat coastele și a adăugat ulei de avocado într-o tigaie.  Le-a spus internauților: „Imediat după ce au căpătat puțină culoare, puneți-le deoparte,” înainte de a scoate carnea și a adăuga: „Deja miroase bine.”

David Beckham nu s-a abținut din a-și tachina fiul 

Apoi a adăugat cimbru și rozmarin în amestecul său de legume, împreună cu un borcan mic de sos de roșii. Fostul model și-a gătit apoi pastele și a adăugat multă brânză înainte de testul gustului, unde părea mulțumit de ceea ce a făcut.

Brooklyn s-a filmat în timp ce gătea ragu de coaste
Foto: Captura Instagram

Tatăl lui Brooklyn, David,  nu s-a abținut să nu își tachineze fiul ce mare, astfel că a comentat la video și a întrebat: „Îmi place, e la fel de bun ca al lui tata?”

Brooklyn și-a deschis restaurant 

La începutul anului, Brooklyn anunța că și-a deschis un restaurant pop-up disponibil exclusiv pe Uber Eats. Selecția restaurantului include cinci feluri de mâncare diferite, cu prețuri începând de la 10 lire sterline, printre care sandvișul English Breakfast al bunicii sale Peggy și un Tikka Masala de pui. 

Brooklyn Beckham și-a deschis și restaurant la începutul anului
Foto: DailyMail

Clienții pot, de asemenea, să încerce un Wagyu Bolognese gătit lent timp de 12 ore, găluște cu porc, creveți și conopidă Buffalo cu sosul top-secret al Brooklyn’s Sizzling.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre