Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral are probleme în familie: „E supărată pe mine”

Cabral are probleme în familie: „E supărată pe mine”
Cabral a mărturisit recent că are probleme în familie, iar acestea nu sunt deloc de neglijat. Prezentatorul nu are soluție.

Cabral este unul dintre cei mai simpatici și cunoscuți prezentatori autohtoni. Recent, acesta a anunțat că el și soția sa, Andreea Ibacka, vor deveni părinți din nou. Cuplul mai are o fetiță în vârstă de doi ani pe nume Namiko. Pe lângă familia frumoasă pe care o are cu Andreea, Cabral mai are o fiică ce a împlinit 18 ani, pe nume Inoke. Mama acesteia este Luana, fosta soție a prezentatorului. În urmă cu câteva zile Cabral a dezvăluit însă că are probleme în familie. 

Deși este în culmea fericirii datorită faptului că va deveni tată pentru a treia oară, veselia îi este umbrită de alte probleme. Se pare că nu este totul roz în viața sa, iar Cabral nu are momentan o soluție, în afară de aceea de a lăsa timpul să treacă și să vindece. 

Cabral are probleme în familie. Inoke nu mai vorbește cu el 

Cabral și fiica sa, Inoke

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a ajuns la vârsta adolescenței, astfel că problemele sunt la ordinea zilei în această perioadă dificilă. În concluzie, Inoke refuză să mai vorbească cu celebrul ei tată. „Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV. 

Totuși, Cabral se bucură de perioada prin care trece și abia așteaptă să-și cunoască bebelușul. ”Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. (…) Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…” a afirmat Cabral, în exclusivitate pentru protv.ro.

Foto: Facebook

Băiatul Clejanilor vrea să fie mai tare ca Dorian Popa. Fulgy îi compune o piesă câinelui său

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre