Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral Ibacka în lacrimi din cauza fiicei sale: „Milioane de cuvinte în cap….” S-a întâmplat ceva ce nu se aștepta

Cabral Ibacka în lacrimi din cauza fiicei sale: „Milioane de cuvinte în cap….” S-a întâmplat ceva ce nu se aștepta
Nimeni nu credea că una ca asta putea să i se întâmple lui Cabral Ibacka. Îndrăgitul actor a fost bulversat complet de ce s-a întâmplat.

De aproape 16 ani, Cabral formează un cuplu cu Andreea. I-a plăcut de când a văzut-o prima data, însă până a ieși cu ea la o cafea au trecut mai bine de șase luni. De ceva timp  sunt părinții a doi copii superbi. Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în 2007, atunci când au devenit colegi într-o telenovelă românească. Sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Cabral însă e tată de trei copii. El  mai are o fiică, Inoke.

Inoke este deja un copil adult

Inoke e rodul iubirii celebrului actor cu o faimoasă fotografă, Luana Mitran. Ei s-au despărțit după cinci ani de relație, iar fetița a rămas în grija mamei. Anul acesta tânăra va împlini 21 de ani. În ultimii ani de adolescență,  fata a fost supărată pe tatăl său, iar cei doi nu și-au vorbit deloc. Apoi problemele au fost depășite. „Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a spus Cabral, anul trecut.  Acum, Inoke îi dă altfel de emoții celebrului ei tată.

Cabral a început să plângă din cauza fiicei sale mari

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid whatsapp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață.

Inoke Ibacka e prima fiică a lui Cabral și are 20 de ani împliniți

Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu: – Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…

Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă. Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a mărturisit Cabral, pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre