Simona Ionescu / Redactor Șef

Cameră secretă pentru Kate, William și copiii lor. Ce se află în apartamentul regal de la Palatul Kensington

Cameră secretă pentru Kate, William și copiii lor. Ce se află în apartamentul regal de la Palatul Kensington
Când vă gândiți la tuneluri de evadare și camere strict secrete sigur ați privit multe filme de spionaj. Dar să știți că așa ceva există în realitate, nu numai în filmele cu James Bond și se pot vedea la familia regală britanică.

În apartamentul lor cu patru etaje de la Palatul Kensington, Kate și William au ascunsă o cameră de panică strict secretă care, în caz de forță majoră, îi va ține în siguranță pe cei doi soți, dar și pe copiii lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Potrivit informațiilor oferite de Global Citizen, camera de panică este dotată cu un sistem de filtrare a aerului, care protejează împotriva războiului biologic, și un tunel de evacuare. De ce soții au un astfel de sistem de protecție de ultimă generație: Pentru că atât William cât și prințul George vor sta la un moment dat pe tron. De altfel, o astfel de cameră a avut și regretata regina Elisabeta, atât la Castelul Windsor cât și la Palatul Buckingham.

Cât de bine sunt păziți Kate și William

Sunt concepute pentru a rezista la bombe, gaze otrăvitoare, atacuri teroriste

„Camerele de panică regale sunt concepute pentru a rezista la gaze otrăvitoare, bombe sau atacuri teroriste; ele sunt echipate cu comunicații securizate, paturi, echipamente de spălat și suficientă mâncare și apă pentru ca membrii familiei regale să supraviețuiască cel puțin o săptămână”, a adăugat Global Citizen.

De asemenea, a precizat că cele pe care le-a avut regina și sunt acum ale regelui Charles sunt „învelite în pereți de oțel de 18 inch grosime, rezistenți la gloanțe și ignifugi”. Sursele spun că este posibil ca și prințul Harry și Meghan Markle să aibă un sistem de securitate similar la casa lor din Montecito.

Cuplul investește în mod deosebit în securitatea lor, iar prințul Harry a declarat cu ceva timp în urmă că simte că simte că Marea Britanie nu este un loc „sigur” pentru el și familia sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre