Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Chindriș de la Taraful Rutenilor le rupe picioarele băieților

Carmen Chindriș de la Taraful Rutenilor le rupe picioarele băieților
Revelația anului, Carmen Chindriș, nu e doar o cântăreață fantastică, ci și o femeie pe cinste. Lucruri neștiute despre vedetă.

Chiar dacă e tot timpul ocupată, Carmen Chindriș reușește, printre picături, să se ocupe și de lucruri care îi fac plăcere.

Carmen Chindriș de la Taraful Rutenilor le rupe picioarele băieților

În ultima perioadă, numele lui Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor e pe buzele tuturor. Tânăra și colegii ei au rupt gura târgului și au devenit un adevărat simbol al muzicii de petrecere. Dincolo de talentul cu care a fost înzestrată de Dumnezeu, Carmen are și pasiuni la care nu s-ar fi gândit nimeni. Ce face cântăreața atunci când nu urcă pe scenă? Adoră să pescuiască și să joace fotbal. Și nu ratează nici o ocazie să pună în practică aceste două hobby-uri.

„Am învățat de la fratele meu”

„Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu. El, fiind mai mare, trebuia să mă care mereu după el, așa că jucam și eu fotbal cu prietenii lui.”, a mărturisit vedeta pentru Playtech.ro.

Își creează singură hainele pentru scenă

Dar pasiunile lui Carmen nu se opresc aici. Aceasta adoră costumele populare și are acasă o colecție moștenită de la străbunica ei, de care e extrem de mândră. Ea își adaptează costumele în funcție de evenimentul unde urmează să cânte și de melodiile interpretate.  „Am costume populare și ii vechi, de peste 100 de ani, de la străbunica mea. Îmi plac foarte mult, adaptez hainele de scenă în funcție de melodii, am mai multe, din diferite zone ale țării.”, a afirmat Carmen.

Care este povestea numelui tarafului

Interesant este și de ce instrumentiștii au ales ca trupa lor să se numească Taraful Rutenilor. Totul se leagă de originea managerul acesteia, Livius Lauruc. În semn de respect pentru tatăl său, care este rutean get-beget. „Suntem 12 instrumentiști, cântăm la acordeon, clarinet, trombon, clape, vioară, trompetă, chitară electrică.

Eu sunt fondatorul și managerul. Se numește Taraful Rutenilor pentru că tata este 100% rutean, cel mai vechi popor slav, eu însă sunt doar pe jumătate. Astfel, din respect pentru tatăl meu și pentru rutenii care au un caracter aparte, am ales să punem acest nume, în urmă cu 5 ani. Ne-a purtat noroc!”, a mărturisit acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre