Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de des o bătea, de fapt, Alex Bodi pe Bianca. Vedeta spune tot

Cât de des o bătea, de fapt, Alex Bodi pe Bianca. Vedeta spune tot
Ani de zile a îndurat, dar acum a recunoscut totul. Bianca Drăgușanu a decis că nu mai poate să tacă. E un avertisment pentru noua iubită a fostului ei soț?

Bianca Drăgușanu a recunoscut public, la televizor, la o oră de maximă audiență, că a fost victima violenței domestice. Și nu o dată, ci în repetate rânduri. Mărturisirile vin în cel mai nou episod al reality-show-ului realizat de Andreea Mantea la Kanal D.

Fosta soție a lui Alex Bodi a spus că i-a fost greu să își facă curaj să vorbească despre viața plină de bătăi pe care a îndurat-o alături de omul de afaceri, mai ales că la multe din scene a asistat chiar și fetița ei, Sofia.

Când Andreea Mantea a întrebat-o dacă este adevărat că a fost bătută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a recunoscut violența domestică. Bătăile erau dure, și îi lăsau urme pe corp și pe față.

„Îi spuneam că sunt machiată de Halloween”

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a făcut tot posibilul ca nici fetița ei și nici cei apropiați să nu observe vânătăile pe care i le lăsa Alex Bodi, așa că a apelat de cele mai multe ori la machiaje profesioniste, reușind să păcălească și presa în aparițiile sale publice. „Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam (n.r. – Sofiei) că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Ultima bătaie, cea din toamna acestui an, a determinat-o pe blondină să pună punct relației. Mai mult, ea și-a scos și certificat medico-legal, pentru prima dată în urma unei agresiuni de acest fel din partea lui Bodi, după cum Rețete și vedete a scris la momentul respectiv.  Dar nu a fost prima dată când Bianca a fost nevoită să se adreseze autorităților pentru a fi în siguranță.

În urma unui episod violent petrecut pe la începutul anului, Bianca a ajuns la poliție și a depus o plângere împotriva lui Bodi, acuzându-l de violență fizică. Atunci, ea a obținut și un ordin de protecție, însă ulterior cei doi s-au împăcat, iar Bianca Drăgușanu nu a continuat acțiunea în instanță, ci și-a retras plângerea după numai câteva zile.

Vedeta a spus și de ce a încasat ultima bătaie, atunci când au surprins-o paparazzi plină de vânătăi și abia mergând susținută de Alex. Scandalul începuse într-un local, unde ea i-a reproșat că fusese plecat în străinătate ca să se întâlnească cu o amantă. Bianca spune că se prinsese mai demult că are o relație, că femeia îi trimitea mesaje și că el plecase din țară ca să o întâlnească. După scena din local, ca să nu mai audă luea cum e jignită, a plecat cu Bodi. Atunci a încasat bătaia cumplită.

Sursa foto: Instagram

Cine este Herman Berkovits, românul care îl tratează de decenii pe premierul Benjamin Netanyahu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre