Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de ocupată e Gina Pistol în postura de mamă. Primele declarații după ce a născut

Cât de ocupată e Gina Pistol în postura de mamă. Primele declarații după ce a născut
La 10 zile după ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine Ana Maria, fiica ei și a lui Smiley, Gina Pistol și-a reluat, vineri, bunele obiceiuri care i-au asigura op mare comunitate de fani pe rețelele sociale.

Gina Pistol face primele declarații după ce a născut, vineri, la prânz. În pijamale, cu părul strâns și cu un zâmbet mare pe față. „M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina a născut-o pe fetiță prin cezariană și, din data de 12 martie, a venit cu ea acasă. Fetița are pătuțul pus în dormitorul părinților, astfel că la „concertele nocturne” sunt prezenți amândoi. Smiley a mărturisit deja că apucă să doarmă doar 4 ore pe noapte. Dar și că a aflat rețeta „magică” pentru a liniști bebelușii. Proaspăta mămică povestește și ea din experiențele maternității. Abia acum a înțeles sfaturile primite de la prietene și fane care au trecut prin același miracol. Iată ce le spune.

Gina Pistol, primele declarații după ce a născut

„Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când denii mamă. Uiți de tot greul”, a adăugat Gina Pistol.

Cum s-a recuperat Gina după cezariana

Partenera lui Smiley a făcut astfel primele declarații după ce a născut, mărturisind că e ocupată non-stop. Prezentatoarea de la Chefi a mărturisit că s-a recuperat repede după operația de cezariană, astfel că se poate ocupa de creșterea Centrului Universului ei.

Gina a mai povestit că operația a fost ușoară și că s-a recuperat fizic din a treia zi. „Fizic, după operație mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puțin cam greu în el, dar din a treia zi de purtat mi-era deja lărguț, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai strâns. Credeți-mă că fac minuni astea două”, a conchis vedeta.

Sursa foto: Instagram

Lovitură cumplită pentru Brad Pitt. Fiul său a cerut instanței un lucru dureros pentru tată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre