Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Bordea a sărit mereu dintr-o relație în alta. Un bun prieten l-a dat de gol

Cătălin Bordea a sărit mereu dintr-o relație în alta. Un bun prieten l-a dat de gol
De când s-a despărțit de Livia, toți prietenii au făcut scut în jurul lui Cătălin Bordea și încearcă să-l facă să treacă peste momentul neplăcut. Și nu îl sfătuiesc să intre acum într-o nouă relație.

Cătălin Bordea a trecut printr-unul dintre cele mai grele momente ale vieții, atunci când a aflat că este înșelat de soție cu Spike, pe care l-a considerat prieten de nădejde. Prietenii buni își doresc să-și găsească femeia care trebuie și să intre într-o altă relație.

Se încearcă o lipeală

Într-un interviu recent, Cosmin Natanticu a mărturisit că se ocupă intens alături de Delia pentru a-i găsi lui Cătălin Bordea o femeie care să merite să stea lângă artist. Pe de altă parte însă, Natanticu e de părere că i-ar prinde bine burlăcia acum, nu de altceva, dar Bordea e cunoscut că sare repede dintr-o relație într-alta.

„Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui. Am fost la ei la nuntă, Spike, naș”

„Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite. Mai mult Delia se ocupă, recunosc, eu îl încurajez «du-te, tată, du-te». Am și eu o glumă despre Bordea și Livia, vă aștept la mine, la stand-up. Da, eu mă știu cu amândoi. Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui.

Prietenii îi caută lui Bordea o nouă parteneră. Sursă foto: instagram

Am fost la ei la nuntă, Spike, naș. Plus că, dacă vorbim despre Bordea, e comediant, nu are cum să se supere. (…) Eu zic să stea un pic să se bucure de burlăcie, că el mereu a sărit dintr-o relație în alta, din câte știu eu. Îl știu de mult timp, de 20 de ani aproape”, a mărturisit Cosmin Natanticu pentru Cancan.

Livia lucrează acum cu noul iubit

Potrivit surselor, după ce s-a despărțit de Bordea, fosta soție, Livia Eftimie lucrează acum alături de noul iubit, iar recent cei doi au făcut și un pas important în relație: s-au mutat împreună. Bordea și bruneta au semnat divorțul la notar în iulie. „Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț.

Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul lui Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre