Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu și-a botezat casele. Designerul nu suportă locuințele fără bucătărie

Cătălin Botezatu și-a botezat casele. Designerul nu suportă locuințele fără bucătărie
Pentru Cătălin Botezatu banii nu contează atâta timp cât se simte fericit. De aceea, și-a cumpărat mai multe case, pe care le adoră.

Are multe locuințe în care nu stă, dar asta nu înseamnă că le-ar vinde vreodată, întrucât Cătălin Botezatu este foarte atașat de casele lui.

Cătălin Botezatu și-a botezat casele. Designerul nu suportă locuințele fără bucătărie

Chiar dacă îi place să stea cu chirie, Cătălin Botezatu are multe locuințe în România. Într-un interviu pentru EGO.ro, designerul a vorbit despre acestea și a mărturisit că le-a dat și un nume. Cel mai dorit burlac din România le-a transformat în spații de depozitare și mărturisește că primul apartament l-a achiziționat când avea doar 18 ani.

„Am proprietăți multe în România, la munte, la mare, în București”

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau.

Una se numește casa dulap, alta casa muzeu

Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap” pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu” pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu” rămâne fără replică.

Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca (nr. Bianca Drăgușanu) și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului”, a mărturisit Bote.

După ce criterii își alege casele

Atunci când vede o casă și dorește să o cumpere, Botezatu e extrem de atent la mai multe lucruri. În primul confort, dar și o priveliște extraordinară, pentru a avea mereu o stare bună și întotdeauna bucătărie. „Acum mi-am dorit să am vedere la lac, în mijlocul Bucureștiului și stau într-un super apartament.

De dimineață mă trezesc și văd lebede, și cormorani, și ce poate fi mai frumos, mai ales că totul este din sticlă. Mai am o casă așa într-o vilă la Foișorul de foc, cu un șemineu superb, o casă a tinereții mele. (…) Eu am bucătărie în casele mele…. chiar dacă nu o folosesc… Așa că apartamentul meu este cu cea mai frumoasă bucătărie”, s-a destăinuit designerul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre