Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Cazacu le-a făcut o bucurie imensă fanilor. Iată pe cine le-a prezentat

Cătălin Cazacu le-a făcut o bucurie imensă fanilor. Iată pe cine le-a prezentat
Chiar dacă e recunoscut ca fiind un Don Juan, Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru e un tată responsabil, care-și adoră băiatul.

Cătălin Cazacu le-a făcut o bucurie imensă fanilor

Recent, motociclistul și-a adus băiatul chiar în platoul de la Showbiz Report și s-a mândrit cu moștenitor.

Cei doi au stat tolăniți pe fotoliu, au pus țara la cale, iar Cătălin Cazacu a făcut și un videoclip cu fiul său, pe care l-a postat apoi pe rețelele de socializare. Fanii au fost extrem de încântați de surpriza pe care a pus-o la cale sportivul.

Are o iubită din Bulgaria

După ce s-a despărțit de Ramona Olaru, cârcotașii l-au combinat cu tot felul de domnițe, dar Cazacu nu a dat importanță. Recent, s-a vorbit de faptul că acesta și-ar fi găsit o iubită nouă. Deși nu a dat multe detalii despre cine e tânăra sau cu ce se ocupă femeia care i-a furat inima, acesta a recunoscut că va pleca în Bulgaria, unde va petrece o perioadă de relaxare.

„Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară”

„M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut, care încă se mai poartă și încă e la modă. Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria”, a mărturisit vedeta.

Cine e femeia căruia Cătălin Cazacu i-a dăruit un copil

Mama copilului Cătălin Cazacu se numește Nicoleta și a trecut printr-o dramă înainte de a trăi o poveste de dragoste cu sportivul: i-a murit soțul în brațe.  „Am avut două relații lungi și intense, eu o aștept și pe a treia. Este tatăl copilului meu, este a doua relație a mea serioasă.

Cătălin Cazacu și fiul său

Ne-am cunoscut în perioada în care eram foarte rătăcită, pentru că după cinci ani mi-a murit soțul în brațe și a fost îngrozitor. Avea 25 de ani și a făcut infarct. Nici nu am realizat în momentul în care i s-a făcut rău. Cătălin a fost omul potrivit la locul potrivit, m-a scos din starea asta, mi-a oferit ce aveam nevoie.

„În fiecare zi îmi aducea flori”

La un an de zile după evenimentul tragic l-am cunoscut. Nu eram în căutarea unei relații. În fiecare zi îmi aducea flori, cuvinte frumoase, îmi spunea tot ce voiam să aud. Relația a durat 4-5 ani, am stat împreună, a apărut copilul. Atunci era mai liniștit, era un altfel de Cătălin. La câteva luni de relație a venit cu un inel la mine. Soțul meu a murit la un an de la nuntă, pentru mine era prea repede să mă căsătoresc.

„Prima oară m-a cerut în drum spre Brașov

Am fost reținută. Nu a fost răspunsul nu, dar nici da. Nu mi-am dorit lucrul asta. Prima oară m-a cerut în drum spre Brașov. S-a pus în genunchi si a urmat discursul. Când am rămas gravidă, m-a interesat mai mult burtica decât bărbatul de lângă mine. S-au stricat lucrurile ușor, ușor. Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam. El e un băiat rebel dornic să cunoască toate păpușile și eu m-am retras din relația asta”, a mărturisit femeia cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre