Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Moroșanu și-a deschis sala de lupte. Cât a fost investiția

Cătălin Moroșanu și-a deschis sala de lupte. Cât a fost investiția
A fost unul dintre cei mai simpatici concurenți la Survivor România dar, din nefericire, un accident l-a făcut pe Cătălin Moroșanu să fie descalificat din concurs.

Cătălin Moroșanu și-a dorit enorm să-și deschidă o sală de lupte și acum și-a văzut visul împlinit.

Cătălin Moroșanu și-a deschis sala de lupte. Cât a fost investiția

Sursele spun că Moro a făcut parte din categoria celor mai bine plătiți concurenți de la Survivor România 2021. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, faimosul luptător ar fi primit în urma show-ului din Republica Dominicană în jur de 3000 de euro pentru fiecare săptămână. Din păcate, după doar 16 săptămâni de concurs, acesta a fost descalificat ca urmare a unei accidentări grave.

În ce au fost investiți banii

În urma unui simplu calcul, reiese că Moro ar fi câștigat din emisiune o sumă frumușică, în jur de 48.000 de euro. Bani care, i-ar fi investit pentru a-și împlini un mare vis: sala de lupte.

”Voi face o școală de arte marțiale, de lupte, în București, va fi pentru copii. Copiii trebuie să facă sport ca să fie sănătoși, iar eu consider că trebuie să îmi pun în valoare expertiza pe care o am și să îi îndrum spre sport pe cei mici”, a spus Moro cu ceva timp în urmă pentru Fanatik.

Antrenamentele sunt dedicate copiilor între 5-16 ani

După multă muncă, sala de lupte din București a fost deschisă, iar Cătălin Moroșanu este în culmea fericirii. Sursele spun că banii câștigați la Survivor au fost investiți în aparatura necesară. Dar totodată Cătălin a avut parte și de ajutorul sponsorilor. Și pentru că totul e bine când se termină cu bine, au început deja antrenamentele dedicate copiilor între 5 și 16 ani, o singură grupă fiind pentru adulți.

Ce pot învăța micuții la sala lui Moro

La Academia lui Cătălin Moroșanu, copiii dornici de sport au la dispoziție atât cursuri de Kick-boxing, cât și de Muay-thai, Karate Kyokushin, MMA și Brasilian Jiu-Jitsu.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre