Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a ajuns să facă Demi Moore de dragul celor trei soți e neașteptat

Ce a ajuns să facă Demi Moore de dragul celor trei soți e neașteptat
Demi Moore recunoaște că, de-a lungul vieții, s-a schimbat în permanență, pentru a se potrivi cu cei trei foști soți și cu iubiții pe care i-a avut. Actrița a dat un interviu de o sinceritate debordantă.

Demi Moore a împărtășit, marți, într-un interviu că s-a simțit presată să se schimbe pentru a se potrivi mai bine cu iubitul și soții ei. Vedeta de la Hollywood a fost căsătorită de trei ori, cu: Freddie Moore (1981 – 1985), căruia îi poartă și numele, cu Bruce Willis (1997 – 2000) și mai apoi cu tinerelul Ashton Kutcher (2005 – 2013).

Actrița de 57 de ani a mărturist după ce a fost întrebată cum s-a recuperat după cele trei divorțuri, în cadrul The Jess Cagle Show.

„Cred că este un proces de a învăța să te iubești pe tine, să accepți cine ești așa cum ești, le-a sfătuit Demi pe alte femei, în legătură cu relațiile. Eu m-am schimbat de fiecare dată, pentru a mă potrivi cu ceea ce credeam că altcineva dorește”.

Ce însemană o relație reusită pentru Demi Moore

De asemenea, vedeta a încurajat oamenii să încerce să-și îmbunătățească relațiile, dar nu cu prețul propriilor nevoi.

„Munca printr-o relație este cu adevărat lăudabilă în vremurile noastre de unică folosință”, a continuat ea. „Să parcurgi călătoria de a onora cu adevărat dragostea care te-a reunit în primul rând și de a-i oferi cu adevărat tot ce ai, dar nu poți face asta fără acea iubire și acceptare de sine”, a mai adăugat.


Exclusiv. Pepe, Andra și Măruță, vacanță la comun. Imagini din locul „evadării”

Andy de la „Insula iubirii” și „Survivor” este Burlacul 2020. Cele mai noi poze cu concurentul


După relația eșuată cu muzicianul Freddy Moore, Demi a făcut un cuplu strălucit cu Bruce Willis. Cei doi au rămas prieteni și co-părinți dedicați, iar Bruce chiar a făcut carantină cu ea și copiii lor adulți în primele luni ale pandemiei coronavirusului. Ba chiar Demi a fost invitată la petrecerea aniversării actualei soții a actorului.

Dependentă de droguri și alcool

În același interviu, Demi Moore a menționat că toată viața îi va fi recunoscătoare regizorului Joel Schumacher că a ajutat-o ​​să scape de dependențe.

Într-un alt interviu acordat Lenei Dunham pentru Harper’s Bazaar ,în septembrie, Demi a explicat expunerea ei timpurie la droguri și alcool prin dependența mamei sale. „Următorul lucru pe care mi-l amintesc este să-mi folosesc degetele, degetele mici de copil, pentru a săpa după pastilele pe care mama mea încercase să le înghită, în timp ce tatăl meu îl ținea gura deschisă. Ceva foarte adânc în mine s-a schimbat atunci și nu a mai revenit înapoi niciodată. Copilăria mea s-a terminat ”, a povestit ea.

Abuzul propriu de alcool și droguri a început în adolescența târzie. S-a lăsat de consum zeci de ani mai târziu. Demi a mai povestit că a suferit o criză în 2012, după ce a fumat un fel de marijuana sintetică.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre