Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce activități să facem în casă pe restul iernii. Idei practice

Ce activități să facem în casă pe restul iernii. Idei practice
Cuvântul anului 2020 poate fi „Pandemic”, dar există totuși un adjectiv care surprinde mai exact experiența acestui an: sedentarism.

Între maratoanele de Zoom pe tot parcursul zilei și mâncatul excesiv, cu toții am petrecut marea majoritate a anului așezați pe canapea, lipiți de ecranele telefoanelor. Derulând imagini pe Instagram, reîmprospătând paginile de știri și glisând fără scop prin fotografii vechi. Toate aceste lucruri trebuie lăsate în 2020. Există modalități mai productive de a petrece timpul în interior. 

Scrierea scrisorilor

O dată cu trecerea la munca la distanță și incapacitatea de a ne vedea prietenii sau familia în persoană, volumul corespondenței digitale a devenit complet de nesuportat, în măsura în care chiar și comunicarea personală începe să se simtă ca o muncă.

Să ieși din chatul de pe grupurile de Whatsapp nu este o soluție. Poți depune mai mult efort să trimiți scrisori fizice, să rămâi la curent cu zilele de naștere.

Asumarea riscurilor culinare

A existat un moment în care cu toți am crezut că, carantina ar putea fi de fapt bună pentru sănătatea mentală și fizică. O rutină mai simplă, planificarea meselor, pâine de casă. Dar după câteva săptămâni ne-am întors la aplicațiile de livrare.

Există doar un singur lucru la experiența citirii unei cărți de bucate fizice pe care internetul nu o poate înlocui. Poate fi inspirația de care avem nevoie pentru a lăsa telefonul jos și pentru a începe să gătim.

Efectuarea puzzle-urilor

Oamenilor care meditează le place să întrebe dacă ați încercat asta vreodată. Știați că ajută la remedierea anxietății? Sănătate mintală. Piele curată. Sănătatea intestinală. Pe de altă parte, puzzle-urile s-au dovedit a fi evadarea meditativă de care avem nevoie.

Un nou organ, descoperit de către cercetători în corpul uman

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre