MasterChef Cătălin Scărlătescu, la detectorul de minciuni: despre trișat, epilarea definitivă și pastila albastră
Cătălin Scărlătescu s-a oferit „voluntar” să se așeze primul pe scaun și a uimit pe toată lumea cu sinceritatea sa. Juratul de la MasterChef a mărturisit fără perdea greșeli din carieră, frici uitate și preferințe surprinzătoare.
Unul dintre momentele cele mai amuzante a fost când Cătălin Scărlătescu a recunoscut că a trișat în competiții culinare, inspirat de colegii săi.
„La început nu făceam asta, dar când i-am văzut pe ai mei colegi cum fac, am zis că pot și eu. Am adus pe blat de câteva ori mâncare făcută de mine cu o zi înainte, cu jumătate de oră, cu o oră…
Mi-am pregătit unele chestii să-mi fie mai ușor. Noi găteam tot timpul cam o oră și sunt lucruri pe care nu le poți face în acest timp și atunci veneam cu chestii semifăcute.
Nu am cum să nu-i bat, trebuie. Urmează să dau mită la sacoșă… Eu fac așa cum a spus Einstein: îmi acopăr tot timpul inspirația”, a declarat el, provocând un val de râsete. Bontea și Dumitrescu au reacționat cu ironii, recunoscând că astfel de „scurtături” sunt uneori inevitabile.
Cătălin Scărlătescu a continuat cu dezvăluiri personale și a povestit cum și-a pierdut părul în două nopți, din cauza fricii extreme.
„De la 24 de ani eu nu mai am păr și sunt atât de obișnuit cu chelia mea… S-a dus în două nopți de frică. Eram într-o furtună, pe mare, lucram pe un cargo și m-am speriat foarte tare. De atunci eu nu mai am frică de mare.
Dormeam legați de pat, pentru că nu avem cum, nu mai mergeam pe podea, mergeam pe pereți. N-am fost deprimat deloc pentru că pe vremea aia nu exista acest cuvânt, nici anxietate, nici stres, nici burnout”, s-a destăinuit celebrul bucătar.

Sinceritatea sa nu s-a oprit aici. Scărlătescu a mărturisit că nu ar face niciodată rău voit unui om și că televiziunea îl pasionează acum mai mult decât gătitul. „Pe mine m-a plesnit televiziunea pe la 40 de ani și până la vârsta asta am avut timp să muncesc ca nebunul și pot să o fac când vreau eu”, a afirmat bucătarul.
Juratul de la MasterChef a subliniat și că nu se consideră modest, fiind de părere că „modestia e pentru țărani și proști”. Iar atunci când îl apucă romantismul, bucătarul scrie poezii singur pe malul mării și spune că „nu-mi e rușine cu asta”.
De asemenea, Scărlătescu a precizat că are își dorește să-și facă epilare definitivă a capului în Turcia și a punctat faptul că a avut până acum doar trei iubiri.
„Pot să vă număr pe degetele de la două mâini câte iubiri am avut în viața mea. Trei și mi le asum. Am fost și sunt un tip cât de discret posibil, nu mă afișez, nu mă laud. Când am venit eu cu iubitele mele în platou?
O dată în 14 ani. Vreau să merg în Turcia să fac epilare definitivă la cap. M-am săturat să dau mereu cu lama odată la două zile”, a spus acesta, stârnind hohote de râs.
Unul dintre cele mai virale momente a fost povestea „pastilei albastre”, care a declanșat hohot de râsete. „Am câteodată o durere de genunchi groaznică și am un calmant, o pastilă albastră. Și mai vin și pe la mine pe acasă fete și mă întreabă: o iei acum sau mai încolo? Și eu spun întoarce și citește. A, nu e…? Nu e, încă…”, susține bucătarul.
Vrei să critici sau să lauzi ceva? Atunci nu ezita să ne scrii în Comentarii! Exprimă opinia într-un limbaj civilizat!
Jurnalistă cu peste 20 de ani de experiență, a debutat ca redactor la cotidianul Tineretul Liber, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte. A scris pentru „Evenimentul Zilei”, „Curentul”, „Monitorul de București”, revistele „Felicia” și „Taifasuri”. Din anul 2021 este activă pe site-ul Rețete și Vedete. La toate publicațiile enumerate a publicat articole pe actualitate, lifestyle, monden, medicină naturistă, sănătate, reportaje, religie, horoscop, editoriale.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook