Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce animale pot ajunge la tine în toaletă! Cum să previi acest lucru

Ce animale pot ajunge la tine în toaletă! Cum să previi acest lucru
Încrucișarea drumurilor cu oaspeți îngrozitori și neinvitați, cum ar fi șobolani sau șerpi, este suficient de rea. Situația se transformă uneori într-un film de groază din viața reală atunci când acest lucru se întâmplă chiar în propria toaletă.

Ce animale pot ajunge la tine în toaletă. Vrem să fii sigur că o astfel de nenorocire nu va deveni niciodată o parte din viața ta, motiv pentru care am pregătit câteva informații despre tipurile de animale care pot ieși din toaletă și, mai important, cum o prevenim.

Șerpi

Într-o dimineață, o femeie a fost mușcată de un șarpe care se ascunsese în toaletă. Din fericire, nu a fost veninos. 

S-ar putea să fim obișnuiți să auzim povești legate de șerpi în Australia, dar acest lucru se poate întâmpla și în alte țări, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Thailanda, sau chiar România, de exemplu. 

Șerpii pot intra în baia voastră prin conductele de canalizare (deoarece majoritatea sunt înotători buni) sau conductele de ventilație, iar în acest caz, șarpele alege toaleta doar ca loc de odihnă.

Șobolani

Șobolanii, din păcate, se numără și printre creaturile care pot apărea într-o zi în toaleta ta. Sunt și înotători buni și puteți vedea cât de ușor pot trece prin conductele de canalizare pe unele videoclipuri de pe YouTube. Chiar dacă aceste cazuri sunt rare, este totuși posibil să se întâmple când animalul caută hrană.

Broaște

Aceste mici creaturi zgârcite vă pot vizita baia fără permisiunea dvs. Anul trecut, în Marea Britanie s-a produs o invazie de toaletă în masă și a fost explicată de broasca care a fost așezată în sistemul de canalizare. De asemenea, uneori se crede că broaștele intră în case prin conducte de aerisire.

Mihaela Rădulescu și-a făcut un cadou de ziua lui Felix. Totuși, ce îi urează acestuia!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre