Mihaela Rădulescu și-a făcut un cadou de ziua lui Felix. Totuși, ce îi urează acestuia!

Mihaela Rădulescu și-a făcut un cadou de ziua lui Felix. Totuși, ce îi urează acestuia!
Felix Baumgartner a împlinit astăzi 52 de ani, iar Mihaela Rădulescu și-a făcut un cadou cu această ocazie. Chiar ea a mărturisit.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de peste șapte ani și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Astăzi Felix a împlinit 52 de ani, iar Mihaela Rădulescu și-a făcut un cadou, După cum chiar ea a mărturisit. Deși la finalul anului trecut se zvonea că prezentatoarea și parașutistul s-au despărțit, cei doi sunt mai uniți ca niciodată. Cea care a clarificat situația a fost chiar Mihaela, la un moment dat. 

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat Mihaela Rădulescu acum ceva timp. 

Mihaela Rădulescu și-a făcut cadou, chiar de ziua lui Felix. Ce i-a urat acestuia 

Mihaela Rădulescu și-a făcut cadou

Chiar la 12 noaptea, vedeta a postat pe Instagram o serie de fotografii în care apare alături de Felix, alături de un mesaj discret. „La mulți ani, Scahtzi! Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, a scris Mihaela. Urările au continuat când cei doi îmdrăgostiți s-au trezit, astfel că Mihaela a mai postat încă un set de fotografii cu urări, de data aceasta pe InstaStory. 

Prezentatoarea și-a făcut chiar și un cadou de ziua lui Felix, după cum chiar ea a mărturisit. A postat o poză în care a dezvăluit fanilor că s-a vaccinat anti covid, alături de mesajul „cadou de zi de naștere”. Bineînțeles că Felix a primit și el cadouri de la iubita sa, însă Mihaela nu a dezvăluit ce anume i-a dăruit bărbatului pe care îl iubește de peste șapte ani. 

Foto: Instagram

Dan Puric și fosta soție, despărțiți dar împreună. „Copiii au venit prin rugăciune, m-am rugat la Sfântul Nectarie”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre