Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner ne arată cum s-au distrat în Elveția

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner ne arată cum s-au distrat în Elveția
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă și după sărbători, majoritatea vedetelor au profitat de timpul liber și au călătorit. Pe când cele mai căutate destinații au fost cele exotice, se pare că unele persoane au avut alt fel de alegeri în materie de excursii.

Mihaela Rădulescu a plecat alături de Felix Baumgartner într-o călătorie romantică. Cei doi s-au bucurat de o vacanță de vis, între nămeții de zăpadă.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis

Prezentatoarea TV nu a mai dat nici un semn că ar avea o relație, așa că fanii au crezut că că cei doi s-au despărțit. Ei bine, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au petrecut câteva zile în Elveția, în Alpi

Îndrăgita prezentatoare TV are o siluetă de invidiat. La vârsta de 51 de ani, Mihaela Rădulescu este plină de energie și într-o formă de zile mari. Cu toate că pe rețelele de socializare se zvonea că s-ar fi despărți de Felix, fotografiile făcute în Apli demonstrează cât de îndrăgostiți sunt cei doi.

Mihaela Rădulescu  a purtat o ținută formată dintr-o haină de blană, colanți de piele și cizme îmblănite. De asemenea, iubitul ei nu s-a lăsat mai prejos și s-a asortat cu frumoasa prezentatoare TV. Felix Baumgartner a purtat o maletă albă mulată sau un tricou alb și o pereche de blugi skinny. 

Cei doi îndrăgostiți n-au făcut rabat de la măștile de protecție anti-Covid. Ambii apar în poze și cu masca pe figură.

Mihaela Rădulescu are pilot personal

Acum însă se pare că distanța dintre cei doi s-a risipit, iar Baumgartner își răsfață iubita cum nu se poate mai bine. Mihaela Rădulescu are pilot personal, chiar pe Felix.  Cei doi au plecat în urmă cu o săptămână într-o scurtă escapadă, singuri singurei, așa cum Rețete și Vedete a scris la momentul plecării cu avionul pilotat de Felix.. 

Felix s-a urcat la bordul unui elicopter, a îmbarcat-o pe Mihaela cu atenție si au pornit spre un hotel de 5 stele din Elveția. Cei doi în mod clar nu au nevoie de companii de linie care să-i ducă unde își doresc. Și e foarte bine că bruneta de la „Ferma” beneficiază de servicii personalizate din partea lui Felix. Astfel, pe lângă aptitudinile de pilot, acesta vine la pachet si cu o serie de beneficii extra, cele de iubit grijuliu.

Acum, Mihaela și Felix au ajuns deja la Monaco, acasă. Probabil că divei i-a fost foarte dor de casă fiindcă a postat în această seară o fotografie cu priveliștea pe care o vede pe fereastra sa. De la zăpadă la soare pare a nu fi fost decât un pas.

Exclusiv. Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Și mai și adaugă la el, din când în când

Recomandarile noastre