Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce au în comun cele mai căutate parfumuri pentru femei

Ce au în comun cele mai căutate parfumuri pentru femei
Parfumul este un accesoriu care oferă personalitate și completează ținuta unei persoane. Oricine e parfumat frumos va atrage privirile.

Există mai multe detalii care compun un parfum bun, și e curios de văzut ce au în comun cele mai căutate parfumuri pentru femei. Aromele parfumurilor trebuie alese în funcție de personalitatea, stilul vestimentar sau evenimentul la care participi. Ca să te poți bucura de el cât mai mult timp de la utilizare, asigură-te că alegi produsele originale, cu note de bază, medii și de vârf potrivite și complementare.

Originalitatea compoziției

Un factor comun pe care-l împărtășesc cele mai apreciate parfumuri pentru femei este dat de compoziția acestora. Majoritatea conțin ingrediente diferite sau modalități inedite prin care creează arome aparte.

Producătorii combină plante  sau ingrediente noi, uneori chiar disonante, precum citricele și fructele dulci, sarea de mare și vanilia, și creează mirosuri echilibrate și surprinzătoare.

Parfumurile au aceeași consistență

Parfumurile originale pentru femei au întotdeauna aceeași esență, aromă și densitate. Ambalajul sau logo-ul brandului de pe sticluță sunt, de asemenea, identice, de la o serie la alta. În cazul în care acestea sunt modificate, vor fi anunțate public printr-o campanie publicitară, astfel încât brandul să își păstreze notorietatea  și identitatea, iar produsul să fie în continuare vizibil pentru clienți.

Rafinamentul și eleganța aromelor

Există numeroase esențe și arome când vine vorba de parfumurile pentru femei. Ele diferă în funcție de ingredientele folosite și de modul în care au fost concepute. Există însă câteva categorii de mirosuri, regăsite în majoritatea parfumurilor de succes.

Parfumurile cu esențe florale  denotă personalitate, feminitate, frumusețe și eleganță. Drept ingrediente, produsele pot conține esențe puternice de liliac, magnolie, buchet floral, iasomie. Acestea sunt excelente pentru activitățile din zilele călduroase, pentru plimbările pe faleză sau în parc sau chiar pentru o seară petrecută alături de prieteni.

Parfumurile cu esențe orientale îmbină citricele, vanilia, cedrul, santalul sau chiar mirosurile speciale de bezea, caramel, ciocolată sau alte deserturi delicioase.

Parfumurile lemnoase și „verzi” aduc cu ele natura și oceanul. Au fost dintotdeauna esențe care nu au nevoie de nicio descriere. Cedrul, pinul, briza oceanului, feriga sau aromele de ceai creează arome deosebite pentru parfumurile de damă. Ele pot fi purtate zilnic sau folosite drept accesoriu la evenimentele importante în care îți dorești să captezi imediat atenția tuturor.

Parfumurile au efect terapeutic

Un alt criteriu comun al celor mai îndrăgite parfumuri pentru femei este dat de sentimentul aromaterateutic oferit. Datorită compoziției din plante naturale și a uleiurilor alese cu grijă, în special pentru extractul de parfum, esența, apa de parfum sau cea de toaletă, produsul redă o stare de bine, energizantă, sensibilă, emoțională și optimistă tuturor persoanelor.

De exemplu, parfumurile cu extract de ceai negru sau verde, oferă doamnelor și domnișoarelor o stare tonică și revitalizantă. Parfumurile cu note citrice sau florale asigură un nivel de stres scăzut și controlat, alături de un sentiment de frumusețe și feminitate deosebit.

Sursa foto: Sephora

După ce a „înțepat-o” pe Răduleasca, Oțil are o problemă și cu Budeanu. Se jură, deși nu e adevărat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre