Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce avere mai are acum Britney Spears, de fapt! Tocmai a scos la vânzare această bijuterie!

Ce avere mai are acum Britney Spears, de fapt! Tocmai a scos la vânzare această bijuterie!
Britney Spears vrea să o ia de la capăt într-o casă nou-nouță pentru a sărbători eliberarea sa de sub tutelă.

Proverbul că iarba nu-i la fel de verde peste tot, se împlinește în cazul vedetei. TMZ a dezvăluit povestea în iunie că Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, au dat nu mai puțin de 11,8 milioane de dolari în iunie pentru o casă imensă, de 11.650 de metri pătrați pe 1,6 acri în Calabasas. De fapt, casa era situată în același cartier unde trăiește și fostul iubit al lui Britney, Kevin Federline.

Cu toate acestea, surse apropiate vedetei, au confirmat pentru sursa citată că ea pur și simplu nu s-a îndrăgostit de noua casă și, prin urmare, plănuiește să o vândă în 2023. Asta nu înseamnă că artista va rămâne fără un acoperiș deasupra capului. Până ce va găsit altă vilă, una care să fie mai pe gustul ei, Britney Spears încă deține conacul din Thousand Oaks pe care l-a cumpărat în 2015 pentru 7,5 milioane de dolari.

Este probabil locul care se mândrește cu unul dintre cele mai iconice decoruri de living de pe rețelele de socializare… datorită nenumăratelor videoclipuri ale lui Britney de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Britney Spears e hotărâtă să se mute din noua casă

Nu este clar dacă Britney va decide să înceapă să caute o altă casă nouă, sau dacă va rămâne în fostul conac pe care l-a simțit „neîncăpător” după ce a scăpat de sub tutela tatălui și după ce, eliberată, s-a putut și căsători cu alesul inimii ei. Imediat după ce TMZ a dezvăluit povestea, fanii lui Britney au început să se sperie, îngrijorați că ceva nu este în regulă cu cântăreața la începutul acestei luni, după ce au crezut că a pierdut controlul asupra contului ei de Instagram. Se pare că Spears era perfect sănătoasă – era în vacanță în Mexic și se odihnea înainte de sărbători.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre