Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mai face Puya din celebra trupă La Familia? Cum e azi „băiatul de cartier”, tată de 3 fete

Ce mai face Puya din celebra trupă La Familia? Cum e azi „băiatul de cartier”, tată de 3 fete
Puya este un artist îndrăgit, cunoscut de către public ca o jumătate din formația „La Familia”. El a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. Cântărețul a parcurs un drum lung de la băiatul de cartier din 1997, transformându-se într-un familist convins.

Puya s-a născut pe 22 iulie 1979, în București. Pe numele său real Dragoș Gărdescu, a crescut pe străzile din sectorul 3 al capitalei, întâlnindu-se cu Tudor Sișu în Sălăjan, unde au format o trupă, în 1997. Ei au activat împreună ca „La Familia” în jur de 9-10 ani, ultimul album fiind lansat în 2006. În prezent, artistul s-a reinventat de nevoie, după ce coronavirusul a lovit puternic în toată lumea, pandemia nu a făcut excepție de la artă și a pus și muzica pe pauză.

Puya s-a reprofilat și a pornit o afacere

Artistul s-a reprofilat și s-a lansat în domeniul afacerilor. Pentru că se știe că românii sunt consumatori de alcool, iar în topul preferințelor lor se află vinul, Puya a lansat un vin care îi poartă numele. Băutura se regăsește în două variante: rose și alb, costă 39 de lei, iar pe eticheta acestuia se regăsește chiar cântărețul, într-o imagine rurală, cu o pălărie de paie pe cap.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PUYA (@puya_dragos)

„Am lansat vinul Băiatu’ în iarbă. Vin românesc natural, produs la Urlați, trecut prin meleagurile Sălăjanului. După trei fete, trebuia să am și un băiat, nu?”, i-a anunțat Puya pe fani, pe rețelele de socializare.

Puya și-a dorit să fie înconjurat de femei și dorința i s-a îndeplinit

Artistul are acasă o soție superbă și trei copii: Iuliana, Melisa și Alexandra. Puya și Melinda s-au căsătorit în anul 2011, la un an după ce se născuse primul lor copil. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală.  Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt fete. O să am și băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei”, a declarat Puya, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

Sfatul lui  Streinu-Cercel: „Mâncați pe rând sau cu masca pe nas!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre